поарно дедо раде и дедо алушевски него недораснатиот манасковDedo Rade igrase za pretposlednata ekipa vo Turcija a sega ne igra nigde. Mi puka filmot koga ke go spomnete ovoj !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
поарно дедо раде и дедо алушевски него недораснатиот манасковDedo Rade igrase za pretposlednata ekipa vo Turcija a sega ne igra nigde. Mi puka filmot koga ke go spomnete ovoj !
за пласман со кој играме ?![]()
Мојсовски-Миркуловски - Обавезно да се зема во предвид Стојчевски-Кузмановски
поарно дедо раде и дедо алушевски него недораснатиот манасков
хахаха точнои аман Миркуловски нека почне да рекламира Кока-Кола. Пошто откако рекламира аматерски сокови, игра аматерски.
Ехххх, ми се плачит бе. Ништо не прајме со Миркулоски и Мојсоски шо се бекови а имаат височина за крило, Лазаров што години игра низ европа и прочитан е веќе. Да не зборам за Филип Лазаров поим за неозбилност во кариерата, дете со потенцијал појше го привлекува коцката и пиењето. Нема иднина во нашиот ракомет, барем во наредниве години ништо нема. Немаме НИТУ ЕДЕН добар бек.РАДЕ СТОЈАНОВИЌ ВИСТИНСКИ БОМБАРДЕРПрегледај го приврзокот 56655
Не знам што прави шундо со тоа ротирање на пикериве.. димовски треба да лета од репрезентација.. не може да се сврти, го креваат во воздух..
Стојчевски престанал да се бави со ракомет.
уморен а лета сака да влета в гол со се топка ?! гледаше или само водиш статистика ти и неколцина манасков фан клуб......не коментирајте без врска и така глава боли од све досегаШто му се чудите на Манасков кога никој не го менува. Првпат гледате ракомет?