СП Шпанија 1/8 финале: Германија - Македонија 20.01.2013 15:45ч

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Што се замарате бе, Трпески коментира. Утакмицата не ни ја пратам ,..

Ама и не се тие на нивото на кое што беа во Ниш, имаат доста нови квалитетни играчи. Плус ова е нокаут фаза, тоа беше група.
Па и после тоа не играа Германците ништо, 11 место завршија...
Не е до нив, до нашата игра е.
Никој не вика дека не ги бива, ама нашиве во напад ко да немаат идеја некако, пола голови на сила беа некако...

Коа ќе видиш, на крај дури и подобро игравме, зашто губивме 4-0 а на крај пак 4 разлика. :pos:

Не знаеш кој е поголема дупка Намуче во репрезентација или Санчез во Барса тоа се тие изгубени момци.

Жал ми е, поарно Катар или Чиле да играа на наше место...Ја не знам со ваква игра како дојдовме тука, стварно не знам...

Ајде не губете надеж ѓи добиваме во второ полувреме :)

Тие од Европското се за една класа подобрени, а ние сме на надолна линија.
Па тоа ми е муабетот, они можда се подобриле, ама ние сме многу послаби...

Немавме среќа во првото, ќе им го кажеме филмот во второто полувреме...

:icon_lol:

После ова првенство Шундовски мора оставка да си даде. неможе Мојсовски да рмба во металург а да не знае да изигра во репрезентација. Значи Шундо шупак невиден си, немаш појма од ракомет, направи ни на сите услуга и оди у пичку матер, тибам тоа шупакот коњски....

Ајде бе нека ми го ИСПУШИ ЕДНАШ КОПИЛЕВО ТРЕНЕРСКО СКАПАНО ШУНДОВСКИ,ПА НЕЛИ ГЛЕДА ДЕКА МОЈСОВСКИ НЕ МОЖЕ ДА ОДИ БЕ?СТАВИ ГО МИРКУЛОВСКИ СО ФИЛИП ДА ТИ ЕБАМ ТОА ТРЕНЕРОТ ГАДЕН!!!!
Значи колку ме напна овој толку и Манасков ме изнервира дебилен човек 3 пати промашува зицер ај у курац.Кире ја глеа топката место да се фрли да му ја даде на борко.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom