Сакам да го заборават Златко во Барселона, може ќе го примат во подмладокот на истоимениот тим.Ојлевски само да не го заборават во Севиља...............можно е.![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакам да го заборават Златко во Барселона, може ќе го примат во подмладокот на истоимениот тим.Ојлевски само да не го заборават во Севиља...............можно е.![]()
Заборавив и ШунндоДа, али тоа не е ремонт...
А бе нема да спијат сеа вечерва ради тоа...![]()
Filip Lazarov
Se nadevam Sundo ima plan shtom namerno ja izbra Germanija.
Да им носи вода на децата?Сакам да го заборават Златко во Барселона, може ќе го примат во подмладокот на истоимениот тим.![]()
Намерно бе.Filip Lazarov
Tи да отвориш темаFilip Lazarov
Ти да не мислеше сериозно дека ќе тепаме и да сакавме(а не сакавме) ?25 минути водиш 2-3 разлика и на крај им даваш 5-0 серија гратис.Не бива мама му даа![]()
Za Makedonija ke navivam be, i vo kosarka bi navival za Makedonija, fudbal da igravme, e togas za Germanija.Абе оти на никој не ни текна???
Решението е лесно. Темaта со Германија да ја отвори Mario Gómez
Сигурно ќе изгубат германците![]()
кога немал Шундо план. Ако не на тајмаут ќе ги среди вака:
ЗНАЧИ ГУБИМЕ МНОГУ ТОПКИ!!!
( следи 23 секунди пауза)
МНОГУ ТОПКИ ГУБИМЕ!!!
(12 секунди пауза)
ТОПКИТЕ КО СМЕ У НАПАД ГИ ГУБИМЕ!
НЕ ТРЕБА ДА ГИ ГУБИМЕ. ТРЕБА ДА КЛАЈМЕ ГОЛ! ТРЕ...
(тииит, заврши тајмаутот)
Zemi isplaci se ne cekaj nekoj da ti spomne.Bidi hrabra.НЕМАМ КОМЕНТАР
Не се нервирај местена беше, за да не ги спасиме кладилниците25 минути водиш 2-3 разлика и на крај им даваш 5-0 серија гратис.Не бива мама му даа![]()