СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Denes imavme malce SHUTOJ, ne stvarno Sundo e vo pravo mnogu greshki prajme, treba pojse da shutame. 8 shuta imavme pomalku od Danska, treba pojse da sutame, Shundo uber alles!

Ако мило ми е ради Исланд :pos: Се породија со нас да не добијат за да ја избегнат Франција :pos:
Којзнае како не пцијат сега кога видоа дека им ја пуштивме на данците :pos::pos:

Сега ќе има анкета за со швабите или ? :icon_lol:

Овие данците си ги изневерија другарчината од Исланд ама барем си стоеја на зборот дека ќе тепат :ROFLMAO:

Ova e dzek pot. Sporedete:

shto dobivme

imgres
Patrick_Wiencek.jpg

a shto mozhevme da dobieme

Hand-Mondial-France-Rien-d-inquietant-pour-Sorhaindo_reference.jpg

Во воведот на темата обавезно да се спомени и дека на ден 20.1.2013 Македонија ќе игра против Џерманија на голем верски празник Св. Јован Крстител.

Во воведот на темата обавезно да се спомени и дека на ден 20.1.2013 Македонија ќе игра против Џерманија на голем верски празник Св. Јован Крстител.
А сите знаеме дека кога играме на големи верски празници не губиме така да..........паметен потег на Французите. (y)

Затоа Шудно ќе форсира укрштавања!

Дали само јас сум единствениот што мисли дека можеби Франција за противник ќе беше подобра комбинација. На пример не паметам дека сме играле со нив досега, и тој факт (изненадување) значи многу на вакви натпреварувања. Имаат слушнато за нас, не имаат гледано на телевизија но немаат играно против нас. Се надевам дека во недела нашиве ракометари ќе ме демантираат и ќе ги добиеме Германците.

Дали само јас сум единствениот што мисли дека можеби Франција за противник ќе беше подобра комбинација. На пример не паметам дека сме играле со нив досега, и тој факт (изненадување) значи многу на вакви натпреварувања. Имаат слушнато за нас, не имаат гледано на телевизија но немаат играно против нас. Се надевам дека во недела нашиве ракометари ќе ме демантираат и ќе ги добиеме Германците.

Французите за во финале си ѓи чуваме кога ќе ѓи иненадиме и ќе им го зееме златото :D

Заборавив и Шунндо :D...Инаку има играчи кои играат во странство а незнам по чие незадоволство не се во тимот...
Прво треба да се тргне од селекторот, едноставно ќе упропасти одлична генерација. Сигурен сум да беше некој покадарен селектор од типот на Лино Червар или Веселин Вујовиќ сега ќе бевме најмалку втори во групава. :) Играчите од странство не се повикани од причина што има многу шефови во нашата репрезентација... бате ако не играм јас не играј и ти.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom