СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Колку гола даде Филип до сеа?
Имате евиденција кој колку гола дал кај нас?

Lelleeeeee. Kako ne bev u kladilnica koga izgubi Francija. Odma staam X Makedonija-Danska.

Море да се посмееме денес зошто ќе боли у недела :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_mrgr:
Нормално, уживајте вечерва без дијазапами, у недела не ја гледајте :D
Да си ебеш векот :pos: :pos::pos:

Татко ми пред утакмица ми вика, види го бе како комшиката Бубе е :pos: :ROFLMAO:

аххахахаххахаххахаххахаххахаххахаххаха!
Ко фризеркана Жана ми личи мене.

Изглеа оти ни одговара повеќе пораз.:)
Мене све тоа ми е јасно, ама смешно ми е.
Особено низ темиве, кога ќе заврши утакмица, ако не си ја гледал, онака читаш и гледаш прво екстаза, паѓање у трансови, па нервирање, па пцуење и колнење све до домашно милениче низ дома, па после пак љубов, трансови и екстаза, па срцев удар и така се до последна секунда... Вака е многу полабаво за оние ко мене што не можат да гледаат...:icon_mrgr: Читаш и се смееш...

Кој е прв сега Германија или Франција?? Едни викаат Германија, други Франција ...

Не гледате Данска не се замара, не ќе да е до нашиве :)

Ах, Филипчо, Филипчо кај беше вака да играш на претходните натпревари ?

Добро играме, се гледа и не се форсираат премногу Данциве, можеме да ги победиме, ама така би налетале на Франција, сепак се надевам момците знаат кој повеќе ќе им одговара за во 1/8 - финале.

А бе реков ја дека Данците се прави политичари: НИЕ, ветуваме дека ЌЕ ја победиме МАКЕДОНИЈА. Работава раѓај синове иди другоме, само пусти ме на миру...:tapp: Ние секогаш играме со 100 посто од силите, бла, бла, бла, машки полов орган се тресе во ладна вода...
:pos:

Еј водиме што е бе ова ??? Ја не гледав прво ништо не знам. Ме мрзи да читам назад. Ќе паднат овие Данциве има шанса ? Слушам Шундо со табла искочил на тајм аут да покаже акција #паралеленуниверзум:D

Еј водиме што е бе ова ??? Ја не гледав прво ништо не знам. Ме мрзи да читам назад. Ќе паднат овие Данциве има шанса ? Слушам Шундо со табла искочил на тајм аут да покаже акција #паралеленуниверзум:D

Циркус е утакмицава Данска си го лади ние исто

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom