СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
ШТО Е СО ШПАНСКОВО СПИКЕРЧЕ БЕ?????? Вика Migel.....once again - MIGEL.... како на нас во Србија српскиот спикер што викаше за Кире :P

Цепелин :vozbud:
Топиме само незнам дали сакам сда победиме :pos:
После 02.12
fuck-that-shit.jpg

Пак го нема ојлевски:facepalm:,па мораше денеска да добие шанса,ако не игра сега,како ќе стекне искуство,бог да чува.

ДАНСКА ни игра со 20 посто
А бе реков ја дека Данците се прави политичари: НИЕ, ветуваме дека ЌЕ ја победиме МАКЕДОНИЈА. Работава раѓај синове иди другоме, само пусти ме на миру...:tapp: Ние секогаш играме со 100 посто од силите, бла, бла, бла, машки полов орган се тресе во ладна вода...

Хахахахаххахах коментаторов вика - и сега македонските навивачи се обидуваат да го сихронизираат навивањето со овие ТРУБИ од Данска :D :pos: хахахахаха многу јако :D
инаку ова спикерчево шпанско многу ме нервира, прво покажа дека навива за Данска па сега вика ФИРО Македонија !!! Ауууууууу сигурно е некој од гејција мме

Апла релаксирачка утакмица. До сега немаше ни еден старт што е приближно за 2 минутно исклучување. Така да се е јасно. Апчињата што ги планиравме за денеска ќе ни останат за у недела :D

Шундо и Ристовски ишарети и шмекови си даваат душички :D :D

Абе ни Г од груба игра нема :confused: Еден фаул не напраивме......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom