СП Шпанија 2013: Македонија - Данска 18.01.2013 20:15 часот

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Германија изгуби од Тунис , , во овој натпревар со Франција се надминаа себеси , додека Франција не може да изигра полошо од ова.

Може со нас :D , ке бидат ко утепани кој од овие да ни се падне ке ги мачкаме :D Се испокршија поштено и едни и други :свиркам:

tooooooo!!!! bravo za germancive. Omejer nemozhe da ima dva pati po red katastrofalen den, iako vo posledno vreme igra postojano toplo-ladno. Ne bi me chudelo sledniot mech sVe zhivo da fati.
Ako Vilbek im vetil na Islangjanive pobeda eve neka ja zemat. Nek se vesele :pos:. Nie mozhe da pochneme da se uigruvame za 1/4 finale. Ova so Danska kje ni bide super test....

Или Tour de France или Германска окупација бирајте? :)

Башка, сега Исланд па ќе се молат да изгуби Данска, ќе им свртат ќе им речат: А бе, правете се политичари и не ги исполнувајте вашите ветувања...:icon_lol:

Може со нас :D , ке бидат ко утепани кој од овие да ни се падне ке ги мачкаме :D Се испокршија поштено и едни и други :свиркам:

Ние да го смачкаме Германците ќе биде супер :D , а Исланѓаните сега да не им наредат на Данска да изгуби од нас , ова се плашам

Знаеш ти која е Франција во ракомет или по една утакмива гледаш а
Знам јас која е, ама ти изгледа некоја утакмица од порано гледаше преѓе ко напиша дека газат французите на утакмицата а тие губеа со 2 разлика.

Сега муабетот дојде неќат ни Македонија ни Данска да играт со Франција :D

Ја правите германија демек австралија е. Ако играат како денес ќе не посерат, океј нема да играат како денес меѓутоа кога не победивме против мизерните исланд и русија, очекувате победа против германија?!

Јас би сакал да им го спопикаме сеа на овие шупациве што се палат дека ќе не тепаат,па после и на петлињана да им го бапнеме ако дае Господ.Нека играат момциве со срце само и да изгубат ич не ми е гајле.Би им ја дал победава на данциве во замена нашиве да урлаат на химната кога ќе се пее,а не да ќутат ко мисири некои или да ја пеат со пола уста.

Јас сум за нерешено. Да не изгубиме, ама не сакам ни победа. :) Швабите ги бирам пред Франција како противник. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom