kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
можда и ќе успее да се бутна на сила, но ќе го чекаат на пенал, тоа е маката. и пак ќе биде слободно местото и пак ќе влезе тој за кого е наменето. СРАЊЕ!!!Пример:
еве ти пример,го образложив и во една слична ваква тема
„Албански мозоци во Македонска влада“(треба и да се спој)
имињата се дадени за Пример и во оваа тема.Истите тие се примени по ваков конкурс,а колку се писмени незнам.
---------------
Пример: те ставам сега за пример,конкурираш таму во влада,по еден ваков конкурс наменет само за ѕивраши.
Ти си магистер со 10,0 во дадената-бараната струка,
ама те одбиваат,примат од овие неписмениве ѕивраши
и што ќе правиш-(јас го поминав тој пат) ништо.
да одоговрам на некои прашање од претходно. без врски сум вработен и секогаш, ама бАШ СЕКОГАШ помагам кога можам. зошто? CARMA IS A BITCH!!! верувам во карма, односно дека со арно - арно ќе ти се врати.
друго, ...... ни на крај памет не ми е (во моментов додека сум јак, а се надевам до крај на животот ќе бидам јак) да аплицирам во државна администрација. а сум помислувал. сум помислувал да ја голтнам гордоста и направам се што треба да савам леб на маса. но имав среќа.
затоа ги сваќам сите, и партиските војничиња кои за корка леб им ги лижат кондурите на големците, и леандра и газдите и негаздите и сите останати.
ако даде господ (за повеќе од леб на маса, него и банани да има), и среќа малку ќе си најдам раб и надвор од мкд.