Кико Д.
ULTRAS - way of life
Си разбира чоеко !znaci ovoj peterhansel ne e interesen vice
ili sekoja godina pobedue,ili e vo prvite 3![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Си разбира чоеко !znaci ovoj peterhansel ne e interesen vice
ili sekoja godina pobedue,ili e vo prvite 3![]()
Саинц од кога е отиден дури на Монте Карло е сеа гледа релиОтидоа Насер и Саинц
Од ко го однесоја во џенемо, нити Дакар има, нити Парис.... така да едноставно го изгуби духот натпреварувањето, и престанав да го гледам.
Демек истата машина со бубата е, само школката е баги.Воа багиве,волксваген ли мотор носат.
Мисли си дека иста машина со буба е...Демек истата машина со бубата е, само школката е баги.
Мисли си дека иста машина со буба е...
Носат некој V8 3.0 Tdi ако не се лажам, нешто шо во Буба никогаш го немало, нити ке го има.
Освен за автомобилите друго се сум предвидел ... не дека ногу ме бива, ама секоја година се истите, не е интересно вишеГордон ако вози пак со хамерот има шанси годинава да освои. Ал-атјах гадно ќе се заебе ако возе баги. Од четирициклите мислам дека еден од браќата сигурно ќе земе, а за моторите мислам дека оваа година ќе биде доста интересно али како и секогаш Сирил е фаворит. Кај камионите на Камаз мислам дека му нема конкуренција СТРАШНА машина имаат
Мисли си дека иста машина со буба е...
Носат некој V8 3.0 Tdi ако не се лажам, нешто шо во Буба никогаш го немало, нити ке го има.
На постарите изданија на кога се возеше од Париз до Дакар (нели, одтаму и името) возеа обични возила... Барај Ари Ватанен, Форд Ескорд/Пежо 205Па така разбрав ама изгледа не сум разбрал добро, односно не за денешниве баги туку за постарите. И за ова не сум толку сигурен односно изворот не ми е толку поуздан![]()
Има и дизелаши BMW дури настапуваше овај катарецот Ал како и да беше ја имаше првата победа на етапа со дизел Х5... Незнам како е годинава мада мислам дека VW тимот базиран на Туарег возат стриктно TDI.Нели турбо бензинци се?