auuuu samo toa ne. neka ne se rezilat doplnitelno koga vekje toa mora da go pravat pri komentiranje. poima da se nema od nishto. nieden igrach da ne se poznava, a za rakomet i za bazichni strategii pa da ne zboram. sramota.Сител за утре планирале да имаат отворено студио,пазите, планирале,секако ако им дозвољат турците.
А што ако ја избегнеме Франција после ќе налетаме на Шпанија или Хрватска.Не ме разбра очигледно ама ај нема везе ќе видиме на крај како ќе испадне.ova shto go zboruvash nema nikakva vrska so toa prethodno shto go prasha. sekoj saka da ja pobedime Danska ako pobedi Frnacija i nikoj ako Francija zagubi.
Батали апчиња утре идеме на алкохол и така петок е...Не ни е крив Хансен што е толку добар. Болен, коленото не му чинело си клава голој.
Туку утре очекувам да оставам се на терен. Треба сериозен пристап и максимални сили. Не верувам дека ракометариве наши одат на варијанта дека Данска нема да игра со сите сили, не играат ракомет од вчера.
Во секој случај ќе биде интересно утре. Земајте апчињата со време.
Море ко што е петок, ако се случи чудо, има знамиња да се распостелат по Рекорд.Батали апчиња утре идеме на алкохол и така петок е...
Kaжи му како се гледа утакмица, не овие со апчиња се трујатБатали апчиња утре идеме на алкохол и така петок е...
Секако.Mislam deka utre i Francija i Germanija ke saka da izgubi samo da ne se padne so nas.:-*
Нема брзини Данска автоматик еТочно така, тие нема да запнуваат како да е финале, ќе си играат рутински, во втора брзина ко што се вика е сеа ние треба да го искористиме тоа.