Ајмо работа за писмени и неписмени!

• Креатор на темата Креатор на темата acetetovo
  • Време на започнување Време на започнување
колку и да не ми е фер животот,ќе глеам да не наштетам на други.Има начини да се прилагодиш и без да заебеш некој / да си дел од оние кој заебуваат масовно.Кој има срце за тоа,нека му служи за чест и напред Македонија :)

Или се прилагодуваш во своја полза или цел живот ќе се лигавиш дека животот не е фер.

Или ќе се иселиш од тука и ќе живееш во нормални услови.

Можеби ти имаш денеска и за да прошеташ и за да си купиш нешто ново за носење да излезеш на кафе , да излезеш на викенд.. ама неможеш да го негираш фактот дека најголемиот процент во нашата држава одвај издржуваат ден за ден, немаат друг излез, децата им бараат патики да им купат зошто старите им пропуштаат или одат со една иста маичка 5 години ако треба и ГОЛ ќе се соблечам пред собрание за Бранко или за Грујо иако знам дека се хоштаплери ако со тоа ќе добијам работа или некој денар плус за да му платам на детето да отиде на екскурзија преку школо со другарчињата.
Тоа е инстинкт за преживување ме боли курот мене за сдсм или за вмро единствено што гледаш е од негде да најдеш денар плус за пристоен живот.
Остани 20 дена без храна ќе ти дојде и самиот себе да си ги сечеш прстите за да се нахраниш не па ова. (фигуративно).

А се разбира партиите глејдајќи ја состојбата на нашиот народ знаат добро да ја искористат.

ПОПРВО БИ УМРЕЛ КАКО ЛАВ НЕГО ДА ЖИВЕАМ КАКО ОВЦА

Ке се превртам ако треба за да излезам во странство. Ако неможам долго да останам во странство ке идам на брод 10 години па ко ке се вратам пун кеш и жена и кола и куќа ке си напраам да сум на тоа место.

А не ова што го кажуваш МИ Е СРАМ ШТО СУМ ИСТ НАРОД СО ТЕБЕ бе бескичмењак еден. Како тоа децата ке ти бараат патики бе ? Па не праи деца ако нејкеш да им кажеш дека немаш за патики или па научи ги да не бараат патики него да ти помогнат тебе.
Како тоа за да се снајдеш на децата за патики ке трчаш за дпмне или сдсм. Свесен ли си што ке направиш. Утре тоа ке го прават и твоите деца гледајки те тебе како си бил мизерен како црв.

Поради ваквите како тебе не викаат МАКЕДОНЧЕ а не МАКЕДОНЕЦ. Поради ваквите како тебе го јадам курот и јас и моите идни генерации ке го јадат.

ж
ПОПРВО БИ УМРЕЛ КАКО ЛАВ НЕГО ДА ЖИВЕАМ КАКО ОВЦА

МИ Е СРАМ ШТО СУМ ИСТ НАРОД СО ТЕБЕ бе бескчмењан еден.
Па не праи деца ако нејкеш да им кажес дека немаш за патики или па научи ги да не бараат патики него да ти помогнат тебе.

Како тоа за да се снајдеш на децата за патики ке трчаш за дпмне или сдсм. Свесен ли си што ке направиш. Утре тоа ке го прават и твоите деца гледајки те тебе како си бил мизерен како црв.
Поради ваквите како тебе не викаат МАКЕДОНЧЕ аа не МАКЕДОНЕЦ. Поради ваквите како тебе го јадам курот и јас и моите идни генерации ке го јадат.

ајјјјјЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈЈ :pos:

фала за комплиментите и јас те сакам <3

какви се фрикови има на форумов

му држи вода муабетот,само што те извреѓа.Ти си фрикот не он.

Ја читам темава и се чудам, ее бе македонче.....

Achilles1989 абе шупак, ај напиј се дијезапам пред да ми се обраќаш ок ?
Воопшто не им реплицирам на шупаци кои се емотивно нестабилни.
Јас сум ти крив ти што јадеш курови шупак еден неодговорен.
Жалосно ми делува твојата состојба.

Кога психички ќе се опраиш тогаш ќе ти реплицирам на твоите аргументи ако постојат.

Искрено да се конкурираше само преку мејл ја на сите огласи би се пријавувала од инает да им реметам ред:D. Ама немам пари за фрлање по нотари да ги заверувам бадијала документите пошто на ваквиве огласи CV најмалце им е битно туку се бараат копија од лична карта, извод на родени , уверение за државјанство, доказ за неосудуваност и сите нотарски печатирани! :tapp:
Ја колку што знам аплицирањето е по маил и не ти треба ништо од тоа што го споменуваш така да слободно можеш да реметиш.

Ја колку што знам аплицирањето е по маил и не ти треба ништо од тоа што го споменуваш така да слободно можеш да реметиш.
Аплицираш по мејл за да полагаш за испитот за државни или јавни службеници а после полагањето со пусулчето со положени бодови имаш право да конкурираш (со сите комплет документи) за одреденото место.

Грешен ти е насловот......

Не е работа за писмени и неписмени, туку работа за тие со членски книшки

И секако за тие со IQ >140 ................... (y)
:place:

Аплицираш по мејл за да полагаш за испитот за државни или јавни службеници а после полагањето со пусулчето со положени бодови имаш право да конкурираш (со сите комплет документи) за одреденото место.
Малку сега ме збуни ако сакаш поубаво да ми објасниш пошто откако ја го положив испитот со макс. поени(без повторно да конкурирам како што викаш ти) ме викнаа на интервју во кое влегуваат првите пет највисоко рангирани и од тие пет одбраа еден кој се разбира не бев ја. И за сето време не подадов ниту еден од документите кој ги спомнуваш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom