Како да се освои и задржи женското внимание?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Зошто ја сведуваш дискусијата и ти, како и други претходно на лично ниво, кога девојката цело време дискутира на темата генерализирајќи?

Знам дека е офтопик и бриши слободно...
темава е како да се освои и задржи женско внимание така?
King B e жена/девојче бар така пишува...ете имала и дечко крусер убаво си праша како дечко и успеал да го освои и задржи нејзиното внимание.... прашањето беше на место...

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
темава е како да се освои и задржи женско внимание така?
King B e жена/девојче бар така пишува...ете имала и дечко крусер убаво си праша како дечко и успеал да го освои и задржи нејзиното внимание.... прашањето беше на место...
Нема правило според кое некој е обврзан да дава лични податоци на темата на која дискутира, ако не сака, а посебно ако некој му наметнал...

Проблемот настана штом King B искрено си кажа дека причина што некој не може да освои девојка е што може е грд, глупав и/или незабавен, не знам како тука се најдоа толку мажи засегнати или навредени, дали еве ти би одбрал девојка со комбинација на овие карактеристики ем грда, ем глупава, па и досадна згора на се‘?

Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.008
Поени од реакции
917
Нема правило според кое некој е обврзан да дава лични податоци на темата на која дискутира, ако не сака, а посебно ако некој му наметнал...

Проблемот настана штом King B искрено си кажа дека причина што некој не може да освои девојка е што може е грд, глупав и/или незабавен, не знам како тука се најдоа толку мажи засегнати или навредени, дали еве ти би одбрал девојка со комбинација на овие карактеристики ем грда, ем глупава, па и досадна згора на се‘?
не не не ...или грда или глупава или досадна не беше сите 3 заедно... некое од овие 3 увек го има...неможеш да најдеш некој што е убав паметен и интересен во исто време...нешто увек фали...

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
не...пошто никогаш нема да можеш да научиш од туѓи грешки...сосема е поразлично коа ќе осетиш на твоја кожа..... Исто е да ја јадеш тортата и да гледаш друг како ја јаде?
ok

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
не не не ...или грда или глупава или досадна не беше сите 3 заедно... некое од овие 3 увек го има...неможеш да најдеш некој што е убав паметен и интересен во исто време...нешто увек фали...
Јасно ми е мене тоа дека не сме и не можеме да бидеме сите најубави, најпаметни и најинтересни на светот, затоа секој бира по свој вкус...

Примерот ти го посочив за да сфатиш колку е беспредметна ,,навредата,, која некои форумџии ја разбраа како атак на нивните личности :confused: . Овој форум има малку женски форумџики, кои постојано ги читаат вашите плукања како жените се манипулативни кучки, курви и спонзоруши и глупави и *уфрли кој сакаш навредлив еуфемизам*, па ги издржуваат тие плукања до дехидратација машки :icon_lol:, а на девојкава и‘ се с‘снавте како пци, поради обичен реален коментар, кој некако удри на машкото очигледно лесно кршливо его, а видиш ако ја свртиш во спротивен правец дискусијата (да ги гледаме како критериуми кај мажите за избор на жена) е оправдан :cool: ...

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.642
Поени од реакции
31.864
Јасно ми е мене тоа дека не сме и не можеме да бидеме сите најубави, најпаметни и најинтересни на светот, затоа секој бира по свој вкус...

Примерот ти го посочив за да сфатиш колку е беспредметна ,,навредата,, која некои форумџии ја разбраа како атак на нивните личности :confused: . Овој форум има малку женски форумџики, кои постојано ги читаат вашите плукања како жените се манипулативни кучки, курви и спонзоруши и глупави и *уфрли кој сакаш навредлив еуфемизам*, па ги издржуваат тие плукања до дехидратација машки :icon_lol:, а на девојкава и‘ се с‘снавте како пци, поради обичен реален коментар, кој некако удри на машкото очигледно лесно кршливо его, а видиш ако ја свртиш во спротивен правец дискусијата (да ги гледаме како критериуми кај мажите за избор на жена) е оправдан :cool: ...
Шо е реален коментар, да читам книги(читај добра литература) за да ми дозволи женската да ја оплодам во иднина и со помош на книгите да ја задржам ? :icon_lol: Зарем сите кои оплодуваат читаат книги? Да го прашам татко ми како ме склепал мене и шо читал во то време пред 20 години.
Има прашања на кои книгите нема да ти дадат одговор, одговорот лежи во твојата способност, ителегенција, моќ за воспоставување контрола и задоволување страсти и други лични својства, знаења, способности, искуства и така натака.

Член од
2 октомври 2009
Мислења
958
Поени од реакции
238
Значи вака, има една девојка што премногу ми се допаѓа, другари сме и и имам кажано дека сакам врска со неа, но таа рече дека едноставно ме гледа само како другар. Знам дека со тоа неможам ништо повеке и ке речете дека треба друга да побарам. но во неа сум заљубен и ако може некој совет?? И натаму се однесуваме како другари се имаме но ако и речам повторно за врска мислам дека ке ми го каже истото...
koga ke ti kaze devojka deka te gleda kako drugar otpisi se od nea, nikad nema da ti bide devojka, koj sto ne go razbiram toa kaj zenskite koja e taa logika nivna pojma nemam

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Шо е реален коментар, да читам книги(читај добра литература) за да ми дозволи женската да ја оплодам во иднина и со помош на книгите да ја задржам ? :icon_lol: Зарем сите кои оплодуваат читаат книги? Да го прашам татко ми како ме склепал мене и шо читал во то време пред 20 години.
Има прашања на кои книгите нема да ти дадат одговор, одговорот лежи во твојата способност, ителегенција, моќ за воспоставување контрола и задоволување страсти и други лични својства, знаења, способности, искуства и така натака.
Не знам какви жени ти се таргет тебе, па да знам дали ќе ти помогне или не читањето...Не ми одговарај, размисли си сам... ;)

Инаку, под реален коментар мислев на коментарот дека причината може да биде тоа што освојувачот :icon_lol: (сама го вметнав изразов ми изгледа така комичен) може е грд, глупав, досаден и не бидете досадни да препрашувате стопати за очигледни нешта и да извлекувате од контекст. Нели тоа е женски начин на реакција?

:icon_mrgr:

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
Шо е реален коментар, да читам книги(читај добра литература) за да ми дозволи женската да ја оплодам во иднина и со помош на книгите да ја задржам ? :icon_lol:
Да, тоа ти реков да го напраиш, баш као шо си го сфатил :) Браво.

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Јас тебе гарант ќе те освојам.

:)
Не си го троши времето напразно, освоена сум веќе ;)...

И сериозно, демек кул е ова да се обидеш да го девалвираш соговорникот, посебно ако е женско на овој начин?

Бидејќи оригинално не е, се злоупотребува и премногу, така што ми изгледа дека ако продолжите со исто темпо, ќе си се дружите на најмасовниот македонски форум само мажи...

:icon_lol:

W

Werther

Гостин
Не си го троши времето напразно, освоена сум веќе ;)...

И сериозно, демек кул е ова да се обидеш да го девалвираш соговорникот, посебно ако е женско на овој начин?

Бидејќи оригинално не е, се злоупотребува и премногу, така што ми изгледа дека ако продолжите со исто темпо, ќе си се дружите на најмасовниот македонски форум само мажи...

Не бе сериозно.

;)

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.497
Ваквите теми се безцелни и чисто само губење на време !
Секоја индивидуа си е посебна и неповторлива со свои посебни психо-физички карактеристики, карактер, желби, сфаќања, начин на живот, амбиции, гледишта... секоја индивидуа си има и добри и лоши страни и позитивитети и негативитети и силни и слаби страни...
Постојат огромни разлики од женско до женско и од машко до машко ............ секој/а си има свој тип на симпатија, свој личен вкус...
Најдобро е секој/а да си ги каже своите лични мислења и да си го опише својот личен вкус/тип на симпатија, а еден/една да збори во името на сите и да генерализира 100% е тотално погрешно !

Член од
7 ноември 2011
Мислења
431
Поени од реакции
934
Не бе сериозно.

;)
Добро де, не можеш никому да му ги скратиш фантазиите и дејдримингот и проекциите, макар и да се светлосни години далеку ем од реалноста, ем од реализацијата...

Kajgana Shop

На врв Bottom