- Член од
- 9 март 2011
- Мислења
- 1.944
- Поени од реакции
- 905
Koga si zamina Eto,rece tivko vo sebe: Proklet da bide toj sto ke ja nosi 9'kata 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не заебавај, никој не ги оспорува квалитетите на Казорла али Фабрегас е измислен за него, прв асистент е во тимот, исто и лани имаше многу асистенции и беше втор најдобар стрелец со преку 15-16 гола незнам точно. Да беше поквалитетен и Дел Боске ќе го играше прва у репрезентација...Чудна работа да сиби веко..Санчез е чист пример дека не секој играч можи да се вклопи во играта на Барселона и глава ставам дека и Фалкао ќе биди исто толку изгубен како Санчез ако случајно пристигни на Кампот..кога можеше едно играчиште како Ибрахимович да не се вклопи та за Санчез...Санчез е одличен индивидуалец..во Чиле игра нинџа..дрибла,асистира,шутира,се пика меѓу играчи,се бори,трча како ненормален,непредвидлив..а во Барселона како изгубен..факт е дека фудбалот е тимска игра и ретки играчи се вклопуваат во овај систем на Барселона само некои луѓе не се разбираат од фудбал па мислат дека е лесно да играш покрај Чави-Иниеста и Меси..и му го оспоруваат квалитетот на Бускетс на пример или Педро....инаку колку перфектно би се вклопил Силва во овај тим тоа чудо нешто..или пак Санти..според мене и двата играчи се поквалитетни од Фабрегас ама ајде овај каталонец и мораше да се земи
Zamislete ja slednava situacija : 2014 godina,fianle LS,Barcelona-Baern M,Tito protiv Pep....![]()
и Тито ладно си зема финале,без нервози.. пошто е ТИТО за пепNisto strasno , imavme i nie slicna situacija so Mou i Van Gaal![]()
Страшно е напнат човекот, не можам да го трпам веќе, избришан ми е и од фб и не го читам. Инаку, Баерн Минхен имал најниска понуда споредено со Сити и Челси.Igor Filevski
Гвардиола, како што кажаа вчера сите, не отишол за пари. Во ФКБ имаше 7, па 9. Во Баерн 17 милиони годишно. Не, бе, не е за парите...Онака.
Единствен напаѓач што може да дојде во Барса летово е Нејмар.Ќе ме извините што ќе ви се убацам у фан-клуб.
Според моето Барса на лето го купува Мичу.Фантастичен фудбалер,кој според моето е најквалитетната лажна 9ка во светот нормално ако би играл со Цеск,Меси и компанија позади него.Изгледајте некој меч на Свонси од оваа сезона ќе видите за што ви зборам.Дечкото е фантастичен.
Забележав дека на мечот Евертон-Свонси Дел Боске беше на трибините на Гудисон парк,да го гледа мечот.
На тој меч следел 3ца фудбалери Чико Флорес(Стопер),Пабло Хернандез(Везњак) и Мичу(Шпиц).
Најверојатно Мичу ќе добие повик во репрезентацијата на Шпанија па очекувајте дека одлично ќе се разбира со друштвото од Барса и ќе ви дојде од лето на кампот.