Помош, софтверски проблеми и совети

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Од пред неколку часа ми се појави пораката Тhis copy of windows is not genuine.
Одма побарав решение по интернет и секаде е истиот одговор -
  1. View installed updates
  2. Scroll down to the Microsoft Windows section, and locate KB971033. If it is installed, select it, right-click and then click on Uninstall. Reboot your system.
Е сега работата кај мене е што го немам овој апдејт..
Инаку имам Windows 7мица..

Член од
20 ноември 2008
Мислења
2.905
Поени од реакции
400
Здраво,

имам компјутер со 1 GB RAM, процесор 2,6 и графика немногу добра..
и сега имам Windows7 Enterprise, и кога сакам да играм ДотА, неможам да ја играм - ЧУДО. тоа е поради што не го прифака Windows7 за оваа конфигурација.. и сега сакам да ја сменам во WindowsXp и да си рокам и некои подобри игрички :)
има некое чаре??

фала однапред.:cuc:

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Абе ми требит некој да ми кажит како да ја зачувам песната, еве ја инсталирав и Audacity од пријателот што ми ја кажа, ама изгледа сум многу слеп што не гледам кај имат за зачувавање. Гледам имат да го зачувам целиот како проект а не како песна.
Еве другар извини немав време да ти вратам по порака но еве слика каде да е зачуваш...

Член од
26 мај 2009
Мислења
73
Поени од реакции
2
Провери тука .. моментално е за windows 7 32битен..ако има друг може да го сменеш
http://support.asus.com/download.aspx?SLanguage=en&m=X54L&p=3&s=362&os=29&hashedid=F0U4y3FxnAq6iBxG

Ако го нема таму драјверот симни си Driver Genius ќе го најде и ќе го инсталира :)

Се снајдов фала многу школо за друг пат ми беше ова :)

Член од
7 август 2010
Мислења
151
Поени од реакции
51
Одма побарав решение по интернет и секаде е истиот одговор -
  1. View installed updates
  2. Scroll down to the Microsoft Windows section, and locate KB971033. If it is installed, select it, right-click and then click on Uninstall. Reboot your system.
Е сега работата кај мене е што го немам овој апдејт..

Инаку имам Windows 7мица..
Активиран ти е видоусо?..пробај со removeWat можеби нема да ти излева..гооглај , а ако не ти активиран најди активатор за 7цата

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
windows loader by daz
симни, вклучи го, нека си ја направи магијата, рестартирај компјутер и иди на гугл windows validate

Него, ај некој што користи CCleaner и има windows 7 нека избрише тоа temporary files-от и постира скриншот кај шо пишува точно во кои фолдери брише?
Ај ве молам, срцки сте.

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
windows loader by daz
симни, вклучи го, нека си ја направи магијата, рестартирај компјутер и иди на гугл windows validate

Него, ај некој што користи CCleaner и има windows 7 нека избрише тоа temporary files-от и постира скриншот кај шо пишува точно во кои фолдери брише?
Ај ве молам, срцки сте.
повели

целиот drivers дел сум јас, тоа е сетапот од creative.

Attachments

• 190,5 KB Прегледи: 20

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
повели

целиот drivers дел сум јас, тоа е сетапот од creative.
фала
само чекај, ова да не е само од temporary files?
лошо се изразив, мислев на повеќето што се по дефолт штиклирани/тие што си ги бришеш редовно.
или доколку имаш измени напраено кажи кои

Steam.

wat
Член од
1 октомври 2008
Мислења
1.462
Поени од реакции
624
фала
само чекај, ова да не е само од temporary files?
лошо се изразив, мислев на повеќето што се по дефолт штиклирани/тие што си ги бришеш редовно.
или доколку имаш измени напраено кажи кои

па само темп files мавнав, тоа ми бараше

не ти одговарам само заради тоа шо бапна лајк, него ме потсети, да не мислиш трето :D

Член од
20 март 2008
Мислења
377
Поени од реакции
280
Untitled.jpg
Знае некој како ова што е болдираново, наместо да покажува резолуција да го сменам да ми покажува ФПС. Барав низ опцииве ама не најдов.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
не ти одговарам само заради тоа шо бапна лајк, него ме потсети, да не мислиш трето :D
?!?!??!
не тролам, озбилно, ме интересира во кои фолдери брише, сакам рачно да чепкам пошо сум паничар за инсталирање/користење на софтвер без разлика и кога станува збор за добро познат како CCleaner
пиши ми у приватна, разгледај го логот и едитирај можни приватни информации...

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
Anon Немај гајле со CCleaner јас го користам долго порано го чистев регистрито со него ама престанав да го чистам сега само чистам приватност но оваа програма не чисти се баш приватно, но има една друга програма Privazer која моментално ја користам и тестирам има добри сетинзи во опциите и нема шанса да се поврати после методот на бришење некоја датотека и досега ми очистила повеќе од она што не сум го знаел дека системов е шпион меморира се од тоа што работиш и инсталираш види рзгледај ја има добро ревију за неа па пробај ја ја е користам портабле без да ми инсталира нешто на компјутер и од усб стикче може да се користи.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.743
Поени од реакции
27.742
значи не ми треба убедување... ccleaner неќам да користам не па некоја privazer lol

Член од
22 април 2011
Мислења
323
Поени од реакции
105
А оти не сакаш да користиш кажи причина или не им веруваш на ваквиве програми или си користиш свој метод.

Kajgana Shop

На врв Bottom