СП Ракомет: Maкедонија - Русија 16.01.2013 15:45 часот

• Креатор на темата Креатор на темата olaf
  • Време на започнување Време на започнување
каде се на ова првенство Мојсовски и Миркуловски? Место они да преземт некој ризик да направат нешто да шутнат они само чекаат на Кире.. Мојсовски милион пати имаше отворен шут но никако немаше муда да шутне.. Миркуловски исто.. шутирјате подоборо одколу само да се кружи. Само тоа не ми се допаѓа на ова првенство..

каде се на ова првенство Мојсовски и Миркуловски? Место они да преземт некој ризик да направат нешто да шутнат они само чекаат на Кире.. Мојсовски милион пати имаше отворен шут но никако немаше муда да шутне.. Миркуловски исто.. шутирјате подоборо одколу само да се кружи. Само тоа не ми се допаѓа на ова првенство..

Абе сите паламудате за Мојсо и за Миркуловски прво двајцата не се класични бекови шутери, не знам дали пратиш ти ракомет Миркуловски еден на еден на дуели е најсилен, вчера го растури Исланд освен стативите имаше одлични продори и голови... Мојсо е слаб ама и тој не е класичен шутер има одлични асистенции кон пикер и крило. Може да биде многу подобар.
КАЈ СЕ БРАНЧЕ И ФИЛИП? Тие се два метраши бекови шутери... Филип беше солиден денес шутираше ама после се избламира... Далеку се од врвни играчи за Бранче нема што да се збори само за ротација служи..

Не ми го покажува текстот :unsure:

И Манасков на двапати напраи престап и Кире утна 2пенала и имаше неколку нерезонски и избрзани шута во прво полувреме ако гледаш така.

П.С Сепак најслаби на натпреварот беа Наумче и Миркуловски.
Ок Манасков усра со двата престапа на крај и Кире со пеналот... но овие двајца со Стојанче најдобри беа денес такада не им замерувам. Додека Марковски два шута двата ги утна од која поцизија Стојанче е со 100% реализација.
Се согласувам за Наумче и Миркуловски страшо слабо играат, мада денес подобри беа од вчера.:unsure: Наумче кога го измести тој мислев се опаметил на ниво ќе изигра ама нито.

Се на се задоволен сум од резултатот, и разликата денес беше Лазаров.

А не читав наназад, малце да ги пофалиме судиите. Еднаш на наша страна. :)

Освен исклучувањата кои можеа и да се прогледаат низ прсти, два чисти седмерци не досудија за Русија, и по едно недосудено пробивање на Миркулоски и Мојсо.

Абе сите паламудате за Мојсо и за Миркуловски прво двајцата не се класични бекови шутери, не знам дали пратиш ти ракомет Миркуловски еден на еден на дуели е најсилен, вчера го растури Исланд освен стативите имаше одлични продори и голови... Мојсо е слаб ама и тој не е класичен шутер има одлични асистенции кон пикер и крило. Може да биде многу подобар.
КАЈ СЕ БРАНЧЕ И ФИЛИП? Тие се два метраши бекови шутери... Филип беше солиден денес шутираше ама после се избламира... Далеку се од врвни играчи за Бранче нема што да се збори само за ротација служи..

Абе не паламудам ја воопшто.. туку кажувам како што е.. Следам ракомет долго време.. Утакмица немам пропуштено што се вика на Македонија! како можеа во Србија и двајцата лом да праат? Да се осмелуваат да шутираат? Викаш добри биле еден на еден? И ја викам дека се добри ама не го покажуваат тоа. Мојвоски денеска 2 пати изигра еден на еден два пати погоди.. што не с еобидува повеќе пати? Со страв играат на ова првнество.. Ко да немаат доволно самодоверба

Де де, кога завршивме 5ти не ги фалевме тогаш? Или тогаш можевме да ги фалиме, сега не смееме да ги критикуваме зашто не изиграле ништо?

И не се само головите, па Наумче сам има направено 100 технички грешки, па каква врска има дали е шутер или асистент кога секоја наша грешка е гол од контра?

Факт е дека од нив се очекува многу, не се само голови, и асистенции и малце грешки, они се праат обратно. Формата им е за никаде, до негде очекував ваква игра од Наумче, али од Миркуловски не, иако овој вториов не игра премногу па немам некои забелешки за него.

Го креваш до небо Гоце, а дечкото ништо посебно не е, дал еден гол од крило, епа ај да не даде кога сме со играч повеќе па макар бил на гол и Станиќ. Претходно бекот во ситуација кога беа со играч помалце му влезе од крило и ни даде гол :pos:

Мислам дека подобро е нерешеново отколку да тепавме со 1 или 2 гола разлика.

А не читав наназад, малце да ги пофалиме судиите. Еднаш на наша страна. :)

Освен исклучувањата кои можеа и да се прогледаат низ прсти, два чисти седмерци не досудија за Русија, и по едно недосудено пробивање на Миркулоски и Мојсо.
Можеби компензираат за поразот од Португалија. :icon_lol:

ВИ РЕКОВ ДЕКА НЕ ГУБИМЕ АКО ЈАС ЈА ОТВОРАМ ТЕМАТА, А??? :vozbud:
сношти после натпревар ми се јави шундо и ми рече јас да отворам тема за да не изгубиме :D
имам некои проблеми со компјуерот, па не можам да постирам.

Ако победевме денеска тогаш Данска нема да може да си дозволи на изгуби од нас , бидејќи со победа ќе бевме 1 место.:) Вака со нерешен резултат со Русија , Данска доколку го победи Исланд сигурно е прва и релаксирано влегува на мечот со нас. Нерешениов резултат во тој случај е пополезен од победа до 3 разлика со Русија. :)
Ова е точно (y)

Не ми го покажува текстот :unsure:

Ок Манасков усра со двата престапа на крај и Кире со пеналот... но овие двајца со Стојанче најдобри беа денес такада не им замерувам. Додека Марковски два шута двата ги утна од која поцизија Стојанче е со 100% реализација.
Се согласувам за Наумче и Миркуловски страшо слабо играат, мада денес подобри беа од вчера.:unsure: Наумче кога го измести тој мислев се опаметил на ниво ќе изигра ама нито.

Се на се задоволен сум од резултатот, и разликата денес беше Лазаров.
сакав да ти пишам дека целосно се сложувам со тебе, ама комп нешо ме драпа

Да, да нема грешка ако победи сега Данска против Исланд очекувај дека на нас ќе ни ја поклони победата, и тоа ќе сечат црвена лента со Груевски.......Они влегуваат на терен и го оставаат срцето на „било каков“ натпревар.Не се они како нас.Со нив не смееме да се опуштаме, нема со нив правење грешки, рокади на секои три минути, излегување на половината од теренот како манекен итн. они тоа знаат да го казнат и тоа дебело.
Да да.....исто како лани што влегоа со сите сили против Шведска кога ако победеа ние ќе одевме понатаму ама тие одлучија да си го ладат

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom