Помош за избор на лаптоп

• Креатор на темата Креатор на темата Jане
  • Време на започнување Време на започнување
лично немам искуство со тој лаптоп, но има луѓе кои се жалат од таа серија на дел. јас би идел на асус или леново имаат за тие пари супер лаптопи
дај ми некој предлог до 500 евра некој подобар со слична грфичка на кој би можел да ги играм новите игри

Во глобала..дали сте задоволни со HP лаптопите...Што тие нудат а што не?
ако може некој да ми помогне :)
Јас до сега имам одлично искуство со три Hp лаптопи а многу лошо со Dell.

Кои игри може да ги игра овој лап топ, од поновите игри прашувам ?
Процесор: Intel i3-2328M (2.2GHz, 3MB cache)
RAM: 4GB DDR3 - 1333Mhz
HDD: 500GB 5400 rpm SATA
Монитор: 15.6” GL, LED
Графичка карта: NVIDIA GeForce 610M 1GB VRAM VGA
----------------------------
DVD+/-RW DL, 1xUSB 3.0,
1xUSB 2.0, HDMI, GIGABIT LAN,
WLAN, WebCam, 6-Cell Battery
ASUS x55vd

на лап топ не очекувај нешто многу игри, ако ти е за игри земи си персонален. А ако веќе си запнал види која игра и на google напиши минимална конфигурација на компјутер за потребите на играта.
Вака процесорот ти е добар додека графичката е послаба-ама ќе можеш да ги играш и поновите игри ама со најминимални подесувања.

Кои игри може да ги игра овој лап топ, од поновите игри прашувам ?
Процесор: Intel i3-2328M (2.2GHz, 3MB cache)
RAM: 4GB DDR3 - 1333Mhz
HDD: 500GB 5400 rpm SATA
Монитор: 15.6” GL, LED
Графичка карта: NVIDIA GeForce 610M 1GB VRAM VGA
----------------------------
DVD+/-RW DL, 1xUSB 3.0,
1xUSB 2.0, HDMI, GIGABIT LAN,
WLAN, WebCam, 6-Cell Battery
ASUS x55vd

http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-610M.63759.0.html,читни,имаш се што те интересира :)

Фала за советите го зедов и ПЕС 13 ја игра феноменално,
за други и баш не сум многу заинтересиран .и не се каам позз

Дајте совет за гејминг ултрабук? Го гледам ASUS G46VW со nVidia GTX660M и i7 3630 ама може и било што друго. Идејата ми е добар и мал гејминг лаптоп?

Комплименти и критики за Сет? Услугата на кое ниво им е? Како им се компјутерите (за лаптопите прашувам). Јес да како ке ти се погоди ама во глобала како се?

Комплименти и критики за Сет? Услугата на кое ниво им е? Како им се компјутерите (за лаптопите прашувам). Јес да како ке ти се погоди ама во глобала како се?
Еден лап топ пред 2 ипол години купив од Сет и можам да потврдам дека се дефинитивно најдобри кај нас и според услуга, но и според избор на лап топови (заедно со АМЦ)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom