WWE

• Креатор на темата Креатор на темата dragonsky
  • Време на започнување Време на започнување
Great Khali vs David Otunga :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Него баталете тоа вечер јака епизода треба да има.

Divas title match.
Dr.Shelby returns.
Rock concert.
and many superstars from the attitude era return.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 20:54 ---
Иначе за тие што имаат дома машина за патување низ времето може да патуваат до крајот на Ројал Рамбл и да ја видат насловната на WWE.com
7ToF6.jpg

Трент Барета отпуштен, криво ми е што не доби вистинска шанса, имаше талент да успее. Интересен таг тим беа Кајлер Крофт мислам се викаше, името им беше dude busters ако добро ми текнува.

Шон Мајкалс не се враќа вечер, веројатно ни Остин. Но Тејкерот и Флер би требало да бидат тука. А за концертов на Рок се надевам дека Панк или Шилд ќе го прекинат и ќе се зачукаат малку (Панк и Шилд против Рок,Флер, Тејкер и уште некој).

Шон Мајкалс не се враќа вечер, веројатно ни Остин. Но Тејкерот и Флер би требало да бидат тука. А за концертов на Рок се надевам дека Панк или Шилд ќе го прекинат и ќе се зачукаат малку (Панк и Шилд против Рок,Флер, Тејкер и уште некој).
OMG Avatarov.. :eek:

И мојот одговор е исти како твојот, ама понекогаш има исклучоци, ми се гледа концертот на Рок, а и рау слават 20години, вајда и Тејкер ќе се појави вечер, можно е и Остин да го видиме, па не ми се чека до утре :)

Епизодава :eek: Зиглер више 3 пати по ред понижен, ако не направи ништо и на Ројал Рамбл ќе нема никаков кредибилитет за титула. На 1 Јануари Сина го уништи на мик, На 7 неможеше да тепа ни со помош на Бен Е., вчера пак изгуби... Сина помина преку сите негови потези и го направи да изгледа слабо... Барет го тепаше Отрон чисто? Ај ќе видиме до кај ќе одат со ова, дали ќе му дадат пуш и ќе направат IC титулава поважна но мислам дека ќе има реванш на Смек Даун и Ортон ќе тепа. Крајов колку толку го спаси шоуво, концертов не беше нешто посебно посебно деловиве за Хајман но за Вики беше добро. И на крајов мала тепачке беше добра. И добро е да се види дека Панк напаѓа 1на1 шо покажува дека фуедот со Рајбек беше голема грешка. Пред тоа имаше чисти победи над Биг Шоу/Сина и нерешено со Сина без никаква помош а со Рајбек му требаше на сите ППВ некаква помош... Тоа ти wwe booking.... Али добро е сепак да се види стариот Панк назад.

Не ми се веруе дека никој не се врати, ни Тејкер,ни Остин, ни Брок. Требаше некој од овие да биде тука.

wwe ги поминава според мене сите граници со Сина, 2 епизоди по ред и тоа во raw се подигнува од финишерот на Зиглер, ептем тапа е, барем и Зиглер да се подигнеше од АА, па нека победи Сина, вака Зиглер изгледа многу слабо. Како за 20ти роденден очекував многу подобра епизода, ама ајде не беше така лошо. Берет му дадоа чиста победа против Ортон. Донекаде паметен потег од wwe, ако сакаат полека да го пуштат во мејн евент, Ортон сигурно ќе се реваншита во некоја од следните епизоди. Крајот меѓу Рок и Панк беше добар, баш ми се допаѓа што не го прават Панк слаб како против Рајбек. Концертот ништо посебно, ланскиот каде каде беше подобар, а за тој во 2003 да не зборам. Според мене треба полека треба Тејкер и Брок да ги вратат, и се надевам дека ќе ги видиме на РР. Оценка за шоуто 7/10

Јас мислам дека овие уствари се заебаваат со Сина.
Како што почнаа да го заебаваат Теди ради таг мечеви така и Сина ќе го заебаваат дека е супермен. У стил на "Мислевте до сега дека е супермен?Е ништо не сте виделе" и се кладат за тоа кој ќе извади помајнд-факинг букирање на мечот. И така мечевите пред РР ништо не важат особено што Зиглер и така има МИТБ. Така да очекувам следната недела Сина да победи после мавање финишер од страна на Еј-Џеј.Финишер на Ленгстон. Суперкик и Зиг-заг на Зиглер. Удар на столица по глава и 760 коуст ту коуст сплеш.
На крај сина ќе победи со клоутслајн. :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom