А
Анноун
Гостин
Има 8 меча НБА и 64 меча тенис вечер на програмата , они за едната скапана утакмица фудбал се фаќаат. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Ја анализираме утакмицата до крај хахахахИма 8 меча НБА и 64 меча тенис вечер на програмата , они за едната скапана утакмица фудбал се фаќаат.![]()

Во која кладилница Хрватска беше 9.5?Да ти ебам и хендикепи и букмејкери и кладилници јас. Како можи бе стално да се лажиме на тоа границите и се спротивно да избираме значи не можам да сфатам
Ја имам Кореја на едно тим 25.5- тие даваат 27, на друго 1 хен тие губат 7. Хрватска се мачи првото води 3 разлика, ги играм 1 хен 9.5, ѓубрињата ја намалија, беше 10.5 ама за и то да те падни фино лепо праат серија 6-0 баш во моментот кога се крши резултатот и победуваат со 11 разлика еј?!?!?![]()
Се е анализирано,пресметано и калкулирано до совршенство , примети ги НБА на +/- колку само ги знаат колку трeба кошеви да има...Да ти ебам и хендикепи и букмејкери и кладилници јас. Како можи бе стално да се лажиме на тоа границите и се спротивно да избираме значи не можам да сфатам
Ја имам Кореја на едно тим 25.5- тие даваат 27, на друго 1 хен тие губат 7. Хрватска се мачи првото води 3 разлика, ги играм 1 хен 9.5, ѓубрињата ја намалија, беше 10.5 ама за и то да те падни фино лепо праат серија 6-0 баш во моментот кога се крши резултатот и победуваат со 11 разлика еј?!?!?![]()
Вил ХилВо која кладилница Хрватска беше 9.5?

НЕ! Него се е совршено наместено, наштимано. Нема шанси бе тие да знаат до толкав процент успешност да ги годат хендикепите и екипиве баш до таа граница да играатСе е анализирано,пресметано и калкулирано до совршенство , примети ги НБА на +/- колку само ги знаат колку трeба кошеви да има...
Голема улога играат и уплатите во живо, во секој момент знаат колкава добивка и загуба имаат кладилнциите, да им ебам се живо јас, да не можи чоек да фати 2 ебани утакмици со хендикепи.
Кога дала Србија 20 гола во едно полувреме бе?Choek namali so sportskava, kje se isporazbolesh pa kje pochnesh da zabeguvash. Ako si slab so nervi, poslabo zemi igrajВил Хил
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 18:51 ---
НЕ! Него се е совршено наместено, наштимано. Нема шанси бе тие да знаат до толкав процент успешност да ги годат хендикепите и екипиве баш до таа граница да играатГолема улога играат и уплатите во живо, во секој момент знаат колкава добивка и загуба имаат кладилнциите, да им ебам се живо јас, да не можи чоек да фати 2 ебани утакмици со хендикепи.
--- надополнето: 14 јануари 2013 во 18:53 ---
Ај да ве прашам сега? Колку од вас ја играја Белорусија 1 хен или минус на голови, а во прво полувреме завршува 13-20?!Кога дала Србија 20 гола во едно полувреме бе?

Вил Хил
НЕ! Него се е совршено наместено, наштимано. Нема шанси бе тие да знаат до толкав процент успешност да ги годат хендикепите и екипиве баш до таа граница да играатГолема улога играат и уплатите во живо, во секој момент знаат колкава добивка и загуба имаат кладилнциите, да им ебам се живо јас, да не можи чоек да фати 2 ебани утакмици со хендикепи.
Ај да ве прашам сега? Колку од вас ја играја Белорусија 1 хен или минус на голови, а во прво полувреме завршува 13-20?!Кога дала Србија 20 гола во едно полувреме бе?

Се е наштимано и наместено. Deal with it и не уплаќај повеќе.Вил Хил
така е најубаво ко ке паднеш на старт, помала е нервозатанема ваљда уште на старт да наднам на чесиве-хокеј![]()
![]()

Дај од тенисите едно тикетче 3-4 коеф.Има 8 меча НБА и 64 меча тенис вечер на програмата , они за едната скапана утакмица фудбал се фаќаат.![]()