бутЕ
старлета
- Член од
- 29 март 2011
- Мислења
- 2.232
- Поени од реакции
- 3.838
Ај ме мрзи да читам наназад, ама само јас ја приметувам дека анкетава не е во ред? 85,7% за Македонија. 35.1% за Исланд![]()
најјако е шо моеш за двете екипи да гласаш....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ај ме мрзи да читам наназад, ама само јас ја приметувам дека анкетава не е во ред? 85,7% за Македонија. 35.1% за Исланд![]()
У моментов е у болја форма од него така да мене више ме плаши![]()
Брзи се они али против Чиле им се контрите и украдените топки денес ги тепаа 38:21, ако ја умртвиме играта иаме шанси.Искрено не ми се верува дека ќе ги тепаме Исланѓаниве.Повеќе би се надевал на Русите него овие.На трите последни натпревари (вклучувајќи ја Србија) имаме проблем со враќањето во одбрана.Шутковски безвезе ротира и овие се вртат ко прдеш у гаќи,незнаат дали да одат на клупа или у одбрана.Е сега за разлика од нас,трансформацијата на Исланд од одбрана во напад е најбрза од сите екипи во групава.
Погледнете статистики.Во овие 2 натпревари имаат дадено дури 20 гола од контри,или нешто повеќе од 31% од головите дадени вкупно.
Друга работа што ја докажува брзата игра се украдените топки.Во овие 2 изиграни натпревари имаат украдено дури 19 топки и имаат 35 асистенции.
Да се надеваме дека ќе можеме да ја смириме играта,зашто со поспор ритам Исланѓаните немаат шанси против нашата висока одбрана.
Сега му го гледав CV-то... хм, не ќе да е до него овој неред во репрезентацијата. Стварно има доста големи успеси, не верувам дека е толава случајност.А шо гледаме бе друже?
Прво беше играч и тоа добар играч.
Беше тренер на Пелистер и со него станува шампион на Македонија и освојувач на купот.
Потоа беше тренер го водеше Металург и станаа шампиони на Македонија и се пласираа во лига на шамиони неколку пати ко шо ми текнува и беа со доста послаба екипа од оваа сега. Да напоменам дека Лино со Металург неколку години се мачеше и не можеше да обезбеди пласман во лигата на шампиони.
На светското во Хрватска беше помошник и освоија 11 место.
На европското во Србија беше селектор и освоија 5 место.
Со Констанца која има слаба екипа играат во лигата на шамионите и за малку на два пати ќе ги победеа Атлетико Мадрид имаат во моментот 2 победи и 5 порази и шанса за пласман во осминафиналето.
Во оваа полусезона први се во Романската лига.
На светсково 2013 има 2 победи во две утакмици или 2 од 2.
Нешо не ти е јасно а?
Шундовски не е оратор
Шундовски не е политичар
Шундовски не е манекен
Шундовски е бивши ракометар и сегашен тренер![]()
Брзи се они али против Чиле им се контрите и украдените топки денес ги тепаа 38:21, ако ја умртвиме играта иаме шанси.
Protiv Island imame 7koeficient vo betcity.Dali ovaa komparacija so koeficientite e realnata slika ili pak preteruvanje i potcenuvanje?Island desetkuvan e i ne moze da se racunaat za tolku golemi favoriti.
Фала Богу ќе може на раат за Исланд да се гласаЕве ви ја ресетирана анкетата, срце на место![]()
Protiv Island imame 7koeficient vo betcity.Dali ovaa komparacija so koeficientite e realnata slika ili pak preteruvanje i potcenuvanje?Island desetkuvan e i ne moze da se racunaat za tolku golemi favoriti.