СП Ракомет: Maкедонија - Исланд 15.01.2013 18:00 часот

• Креатор на темата Креатор на темата c i t r o
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе победи?

• Вкупно гласачи
    183
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Локација
Скопје,2014-та
Flag-Pins-Macedonia-Iceland.jpg
Трет меч на Македонската репрезентација со незгодниот за нас Исланд.. имавме низ минатото многу копрцања со нив,неколку пати ни ја вадеа маста и не исфрлаа во бараж.. Со првите 2 (две) "убедливи" победи против реномираните тимови од Латинска Америја и пустинските шеици,ни следува првиот сериозен тест.Исланд загуби од Русија и подбеди со Чиле.​
За кого...ЗА МАКЕДОНИЈА!​
Што ги ебам че ги сечам :icon_lol:
Ај Боже поможи.​

леле се сеќавам јас кога игравме со исланд во кваликвикациите за ЕП, кога борко одбрани пенал и отидовме да освоиме 5то место :)

ova ni e najvazhnata utakmica do krajov na prviov del od prvenstvovo. mora da se pobedi za da imame nadezh za 1/4 finale.

На ваа ли утакмица раде пукотеше ?

хаха бројкиве ко од Лост :D

После светското очекувам весниците да осамнат со веста дека авионот на мак ракометарите мистериозно исчезна на враќање кон Скопје.

Брадосан Кире: We have to go back! За Македонија!

Еј дај напрајте ја со анкета да се направат едно 20 души интересни и да гласаат за Исланд.

Мада искрено според играта до сега,некој да ми стави пиштол на глава и да ми каже да гласам искрено кој мислам дека ќе победи и јас би гласал за Исланд.

Мизерно лошо играме на првенствово до сега со оглед на противниците.....реално. :icon_lol:

Само ние ко што сме петарди баш против вакви мрсни европски земји знаеме најдобро да изиграме !
Што ги ебам ќе ги сечам !

П.С. И дај пратете ја Лоба малку навака,да не крене. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom