Мноогу одамна.Кога ни дошле на гости ??
Од тогаш до сега?Исто колку што ни е и нас од тогаш до сега.Моја претпоставка.А колкав мислиш дека е нивниот напредок за тоа време?
Исто како приказните на мојот покоен дедо. Де посочи кога дошле и од кај ти знаеш дека дошле, баш ме интересира.Мноогу одамна.
Бог да го прости дедоти.ОК.Исто како приказните на мојот покоен дедо. Де посочи кога дошле и од кај ти знаеш дека дошле, баш ме интересира.
Нема доказ дека дошле. Си имаш замислено дека дошле ?Бог да го прости дедоти.ОК.
Незнам точно кога дошле,но знам дека тоа било мноогу одамна.
А ти од кај знаеш дека не дошле?
Нема доказ?Има докази колку ти душа сака,само треба поубаво да разгледаме и ќе ги најдеме.Нема доказ дека дошле. Си имаш замислено дека дошле ?
Или мислиш дека они ги правеа пирамидите
Јас мислам дека се двополви. :nesvest: :pos2:Пошто гледам многу си замислувате и си замислувате, што мислите дали вонземјаните имаат машки и женски полови органи ?
A кое е твоето мислење за вонземјаните?Веруваш ли дека постојат или не?Пошто гледам многу си замислувате и си замислувате, што мислите дали вонземјаните имаат машки и женски полови органи ?
Можеби постојат верувам да постојат, не сме сигурни но можеби постојат. За полови органи појма немам можеби се машки и женски, но замислете вонземјанка трудна :pos2:A кое е твоето мислење за вонземјаните?Веруваш ли дека постојат или не?
Очигледно немаш претстава за големината и развновидноста на универзумот во секоја смисла.Можеби постојат верувам да постојат, не сме сигурни но можеби постојат. За полови органи појма немам можеби се машки и женски, но замислете вонземјанка трудна :pos2:
А како опстануваат вонземјаните имате некаква претстава ? На Марс нема ништо за опстанок на живот.
Добри прашања АлинаМожеби постојат верувам да постојат, не сме сигурни но можеби постојат. За полови органи појма немам можеби се машки и женски, но замислете вонземјанка трудна :pos2:
А како опстануваат вонземјаните имате некаква претстава ? На Марс нема ништо за опстанок на живот.