SteamGifts

• Креатор на темата Креатор на темата DéJà Vu
  • Време на започнување Време на започнување

DéJà Vu

hehehehe
Член од
6 мај 2012
Мислења
813
Поени од реакции
446
Дечки дали некој знај за http://www.steamgifts.com/ и дали е сигурно да се зачленам со акаунтот шо го користам. Пробав со акаунт кај шо имам само дота2 ми вика демек неможиш да се регистрираш требало акаунтот да вредел над 100$.
Ако има некој овде регистрирано акаунт таму нека да сподели некое искуство дали лажат или вистина функционира чудово :)

Дечки дали некој знај за http://www.steamgifts.com/ и дали е сигурно да се зачленам со акаунтот шо го користам. Пробав со акаунт кај шо имам само дота2 ми вика демек неможиш да се регистрираш требало акаунтот да вредел над 100$.
Ако има некој овде регистрирано акаунт таму нека да сподели некое искуство дали лажат или вистина функционира чудово :)

На твојот Стим акаунт треба да имаш купено игри во вредност од 100 долари или повеќе за да можеш да се приклучиш кон SteamGifts. Тоа им е превентивна мерка за заштита од мулти-акаунти. Ако го нема тоа секој може да си направи по 10 акаунти и да добива подароци секој ден на сите акаунти, а тоа неможе така. И да, си функционира страната.

На твојот Стим акаунт треба да имаш купено игри во вредност од 100 долари или повеќе за да можеш да се приклучиш кон SteamGifts. Тоа им е превентивна мерка за заштита од мулти-акаунти. Ако го нема тоа секој може да си направи по 10 акаунти и да добива подароци секој ден на сите акаунти, а тоа неможе така. И да, си функционира страната.
ок тоа, ама зборот ми беше дали е сигурно да се користи? дане ми го плеснат акаунтот па да се чудам послем :S

ок тоа, ама зборот ми беше дали е сигурно да се користи? дане ми го плеснат акаунтот па да се чудам послем :S

нема да ти го плеснат акаунтот ич немај гајле ако имаш акк од 100ка ич не се мисли

па како шо може да се процени по коментари такви глупости уште не сум видел некој да се жали :)
море неќам да се иссилам па послем да останам без акаунт. ако имаш за фрлање така 100 долари дај па ќе пробаме. прашвам дали има некој од тука искуство со страната

море неќам да се иссилам па послем да останам без акаунт. ако имаш за фрлање така 100 долари дај па ќе пробаме. прашвам дали има некој од тука искуство со страната
Сигурно е, не се секирај за тоа. :)
Ја подарив Portal пред 2 недели таму, а од наградите немам досега ништо добиено... :)

abe kakvo frlanje da imam misles ke se mislam kako tebe... nemam takov acc I ti kazuvam posleden pat nemaj gajle

se izvinuvam za fontot ke go sredam..

Као може да си праќаме гифтови? Или рандом ги доделува?

Everyone: Publicly displayed, and available to all users. Invite Only: Hidden from viewers. Invite friends by sharing the URL. Steam Group: This giveaway will only be displayed and available to members of a particular Steam group.

пример можам гифт да пратам на кајгана групата на стим и само они да учествуват?

http://www.galagiveaways.com/ е да не речам сосема иста како стема гифтс.
Се регистрирав на неа и имам 17000 поени. Незнам како да ги искористам и незнам на кој начин функционира страната.
Помош?

Ме интересира и мене како функционира ова. Се регистрирав и имам за почеток 25 поена. За да влезам пример во некој giveaway ми треба 20 поена, и како што прочитав ако не добијам не се враќаат. Тоа океј. Значи ако не добијам останувам со 5 поена и после ретко ќе можам да учествувам. А, како да накачам поени?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom