Не си ме видела мене, затоа така зборуваш.Поубави се, нема што. Ама и Србите се троа поубави од вас, да бидеме реални.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си ме видела мене, затоа така зборуваш.Поубави се, нема што. Ама и Србите се троа поубави од вас, да бидеме реални.
Е сеа и ти...србинките знаат да заведат со тоа зборењето нивно,ти се лигават,праат кејф на курот.Хрватиците се многу помилозвучни од србинките. Мене србинките ми се ушобол, не знам како можете да се палите на нивниот акцент.
И тоа што викаш.Не си ме видела мене, затоа така зборуваш.![]()
На што конкретно мислиш? Биди по опширеен...Сакам барем еден примерСекако,доколку го имаш.
Еми брачет ми се жени за една странкиња. Еден другар исто има странкиња. И со двете не сам се уопште мачил со клешти да и ги вадам зборовето од уста, ни па са се правиле нешто повеќе/нешто шо не са. Имале са едноставен човечен однос. Е шом од еден маабет може толко ного нешта да тргнат у толко ного насоки, дек му е крајо.
Така е.Луки бе, маабето нива не ора!
Еми брачет ми се жени за една странкиња. Еден другар исто има странкиња. И со двете не сам се уопште мачил со клешти да и ги вадам зборовето од уста, ни па са се правиле нешто повеќе/нешто шо не са. Имале са едноставен човечен однос. Е шом од еден маабет може толко ного нешта да тргнат у толко ного насоки, дек му е крајо.
Еми знаа ли некој друг јазик освен мајчинио. Ти знааш ли го ниинио јазик, или некој заеднички?Jaoooo ти вришти примеров нема штоЕпа и мојот братучед има девојка странкиња а таа едвај зборува...И сега што праиме?
Барај друго,ова не ти држи вода...
А да ја натераш да ти замеси зелник ке знае ли?Секој си има свои предности и недостатоци па дури и странкињите
Се што лета не се јаде брате ама штом толку си запнал со срека по барање страњкиња.На свадба да викаш,чекам покана во црвен плик![]()
А да ја натераш да ти замеси зелник ке знае ли?![]()
Еми знаа ли некој друг јазик освен мајчинио. Ти знааш ли го ниинио јазик, или некој заеднички?
Плус ти си мома, на тебе требе да ти врве маабето со машките не со момите. Оште еден џокер, ако имаш странска снаа, секојпат ќе дојде некоја другачка на снаата за свадбата. И оп мојо пример за маабето шо тргнува, и работите стануват доста интересни
Друго, речех оти странското е послатко, тава по автоматизам не значе оти странското е поарно. Не ми врти зборовето, оти ич нејќам коа ми вртат зборовето.
.
Дали на пример ако земам некоја Хунза ќе се рачуна за домилосцидна или странкиња?![]()
Јас не ти контрирам, јас дискутирам. Ти викаш едно, јас викам друго. Ти не ми веруваш, а ме почитуваш, јас ти верувам и те почитувам.Луки,можеме до утре наутро да се контраме без притоа да најдеме заедничко разбирање.Се е до ствар укуса...
Можеби странците се поотворени и на прв изглед интерезни,различна култура и менталитет.Ти сметаш дека е послатко ама видиш јас не го делам твоето мислење.
А не знам дали си имал врска со некоја страњкиња за да можеш да тврдиш како е.
Јас во едно мислење претходно спомнав дека имав шанса да имам партнер од странство но тој ниту еднаш не се потруди да направи да се чувствувам убаво и посебно.Работата не е да кажеш:Имам од странсво партнер зошто ми е послатко.Не можеш да знаеш каква ке ти се погоди и дали другачката на снаата ке прифати да направи муабет.Не се тие од бајките излезени за да се послатки.
Ама нејсе.Твое мислење и го почитувам.
Поздрав![]()
Дали на пример ако земам некоја Хунза ќе се рачуна за домилосцидна или странкиња?![]()