Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Тешки морони се ПСЖ па уште со хендикеп на тикет, ех бе зар скапан имам во последно време...

Шти викате за утре,хрватска-аустралија H2,граница-25,мислим дека не би требало хрватска да запнува многу,ипак,ова е прв натпревар,ваше мислење,ја мислим дека вреди за сингал,да се изигра.

Utre sigurna si e makedonija rakomet da igras za chile da ne izgubi chile so +12 razlika tolku mu davaat vo bet city :)

Како можи бе такви утакмици да ги меркаат за 2-ка бе не ми се верува?! :eek: Па Рајо имаа 3 победи во серија, Билбао 2 порази. И сега играат дома и треба да очекуваме 2-ка да заврши :facepalm: Ете не ја ни играв 1, туку 1Х ама :tapp:

За утре Исланд-Русија 2-ка 2.30

:facepalm:
Како можи бе такви утакмици да ги меркаат за 2-ка бе не ми се верува?! :eek: Па Рајо имаа 3 победи во серија, Билбао 2 порази. И сега играат дома и треба да очекуваме 2-ка да заврши :facepalm: Ете не ја ни играв 1, туку 1Х ама :tapp:

За утре Исланд-Русија 2-ка 2.30
:D
Ali se ispiciv ne ja izigrav singl. Ja vrzav so UAE 1 (2:0 tepaa) Everton g.g.3+ i Totenhem 4+. Osekjam Totenhem ke me zaebe :)

3 бода за 3 бода.
Едните тепаат една утакмица, другите другата. Си ги делат бодовите.
Овие Абериствит гледам со победа значително би си ги подобриле шансите за опстанок, додека Ербас нема некои големи шанси за титула.
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 00:21 ---
Што е уствари 3 за 3, дека гледам на bet365 дава и алтернативен?
А шо е усвари алтернативен? :)

3 бода за 3 бода.
Едните тепаат една утакмица, другите другата. Си ги делат бодовите.
Овие Абериствит гледам со победа значително би си ги подобриле шансите за опстанок, додека Ербас нема некои големи шанси за титула.
--- надополнето: 12 јануари 2013 во 00:21 ---

А шо е усвари алтернативен? :)

Треба да разгледам, прееска случајно видов, Alternative 3way handicap ...

Нешто ме влече дека Хул и Шефилд утре ке матат работа... Во сомнителен термин е ставена, а играат третиот и последниот... ке ја пробам на некое ливче x2. 2.25 koef.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom