Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дај кој го има глеано Django нека каже кој од скринерите има најчиста слика. :)

Don't even bother :D

Иначе најголемиот најчесто е најдобар...поготово ако има HD додавка во името.

Don't even bother :D

Иначе најголемиот најчесто е најдобар...поготово ако има HD додавка во името.

Не чини филмот или скринерите се тапа? Ме збуни сеа... :D

Шо ви е со скринериве во последно? Ај за Интериста знам, стар скринерџија е, ама RocknRolla, wot, Anon?
СОЗЕМЕТЕ СЕ!

Хеј, јас никогаш не сум имала проблеми со скринери. Не ми пречат, немам гајле. ;)

Го изглеав Argo на тапа снимка со прилепен јапонски(?) титл и си ветив дека никад повеќе, дури и коа ќе ми кажат “ама драма филм4е е, не ти е битен толку квалитетот на снимката“. Битен е. Секогаш!

Ни Арго ни Ле Миз ги нема на ThePirateBay.. :(

Шо ви е со скринериве во последно? Ај за Интериста знам, стар скринерџија е, ама RocknRolla, wot, Anon?
СОЗЕМЕТЕ СЕ!
Skriner / dvd, ne mi menuva mnogu na laptop. Zboruvam za onie for-awards-consideration skrineri, ne za snimki od proektor i slicno. So pristojno ozvucuvanje, laptopot mi vrsi rabota.

Se razbira, za hobitot, life of pi, les miz... Odam vo kino, nema teorija da gledam takov film na laptop. Bi odel i za drugite, no ne moze sekoj den da se odi vo kino a i nema se tamu...

Вие шо глеате на скринери, барем изрежете ги после 3 филма на 1 двд и шиткајте ги на пазарче за 50че.

Со парите после можете да си купите наочари или да го ублажите очоболот од гледањето на скринер.

Профит? :D

без навреди, секако не ми е тоа намерата.

Skriner / dvd, ne mi menuva mnogu na laptop. Zboruvam za onie for-awards-consideration skrineri, ne za snimki od proektor i slicno. So pristojno ozvucuvanje, laptopot mi vrsi rabota.

Se razbira, za hobitot, life of pi, les miz... Odam vo kino, nema teorija da gledam takov film na laptop. Bi odel i za drugite, no ne moze sekoj den da se odi vo kino a i nema se tamu...

Те сфаќам дека не е изводливо и исплатливо да се оди на секој филм на кино, ама не ве разбирам како не ви се чекат за пристојни снимки. Зборувам за 480p и 720p.

Еl Ninho, good one. :icon_lol:

Вие шо глеате на скринери, барем изрежете ги после 3 филма на 1 двд и шиткајте ги на пазарче за 50че.

Со парите после можете да си купите наочари или да го ублажите очоболот од гледањето на скринер.

Профит? :D

без навреди, секако не ми е тоа намерата.
Нема веза, шо вика Ио на лаптоп го гледам. И јас не сакам многу да гледам филмови на скринери, ама скринерот за Арго се гледа без проблем, е сега тоа тајванско-јапонскиот субтајтл шо е залепен е малку напорен низ филмот ама се трпи некако. Линколн сликата беше исто добра, а таму и немаше превод залепено што значи таман си беше.
Е сега да има филмови кои не се гледаат на скринери. Анимираните никогаш не ги гледам на грди снимки, Cloud Athlas, Life of Pi, Hobbit, Life of Pi и ред други не е тоа ако ги изгледаш на скринер.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom