Цинк и б-комплекс немаш потреба, а магнезиум плус да си земеш можеш. Инаку успеа да најдеш некаде Опти-мен? Едно време имаше проблеми со увоз на витамини за спортисти.Што мислите за Optimen + посебно цинк, магнезиум и Б комплекс? Или нема потреба од таква комбинација?
![]()
Тука не, мислам дека видов лани у Бугарија.Цинк и б-комплекс немаш потреба, а магнезиум плус да си земеш можеш. Инаку успеа да најдеш некаде Опти-мен? Едно време имаше проблеми со увоз на витамини за спортисти.
Без да направиш дефицит ни 15 грама дневно нема да ти помогне...пред некој ден земав течен L-Carnitine од Dymatize
![]()
некој да ми каже по колку да земам на ден зошто сум почетник не се разбирам многучитав по разни сајтови, некаде пишува еднаш а некаде по 2 пати на ден
2 пати по 1лажичка (голема од 15мл)пред некој ден земав течен L-Carnitine од Dymatize
некој да ми каже по колку да земам на ден зошто сум почетник не се разбирам многучитав по разни сајтови, некаде пишува еднаш а некаде по 2 пати на ден
Научните докажувања од секогаш биле интересна работа ако се има за цел било што да се уништи или величи. Особено сега, со оваа глобализацијава и можноста секој да пишува што сака. Така, научните истражувања никаде не потврдиле дека користењето на анаболичките стероиди ќе ви помогне да станете Арнолд Шварценегер. Тој си е така роден. Истотака, постојат научни тврдења каде се кажува дека цигарите не се штетни.Кога се збори за нешто пожелно е тоа да било поминато во пракса, затоа ќе го замолам Gjoroski како најискусен да даде свој поглед на настаните.
Следно идење во аптека стриктно B6 ќе земам па ќе ја воочиме разликата![]()
Нема поевтин. 500 гр 750 денари.Кој веј е моментално најефтин, има ли некоја промоција или слично?
Штом е од прва рака да пренесеш воопшто да прекинат со било каков увоз на нивни производи најубаво ќе биде, ќе си нарачуваме од страна ако ни требаНе го носат веќе исто и како Massive WHEY Gainer нема повеќе да ги има. Ова од прва рака![]()
Вчера се видов со него проблемот зошто не го носат е затоа што никој не сака да го купи по таа цена (6200ден) а цената е крената директно од произведувачот. Моментално носат само Muscle Juice 2544 и Muscle Juice Revolution 2600 од гејнери.Штом е од прва рака да пренесеш воопшто да прекинат со било каков увоз на нивни производи најубаво ќе биде, ќе си нарачуваме од страна ако ни треба![]()
Од мене совет да си земеш Салбутамол. Не дека го продавам туку дека е многу побезбеден а го има истиот ефект (а и многу поефтин). НЕ мора да го земиш од мене, побарај го али ти кажувам најдругарски совет дека е многу побезбеден, го користев а помага многу во чистење.Незнам дали е тука местото за ова прашање али сепак ке го поставам. Ме интересира дали некој има искуство со Кленбутерол (Clenbuterol). Да сподели резултати од користењето, цената и дозирање.
а го имаш и во аптека ако не се лажам дека беше околу 60 денариОд мене совет да си земеш Салбутамол. Не дека го продавам туку дека е многу побезбеден а го има истиот ефект (а и многу поефтин). НЕ мора да го земиш од мене, побарај го али ти кажувам најдругарски совет дека е многу побезбеден, го користев а помага многу во чистење.
Кленот е го оптеретува многу повеќе срцето бидејќи се задржува многу подолго во организмот (така да последната доза во денот што ќе ја земеш ти трае цела ноќ и нема време да се одмори срцето), а салбутамолот после 4 часа речиси исчезнува. Срцето ти одмора додека спиеш и нема да имаш штетни ефекти.
Знаете нели дека ова е стероид,а не суплемент,така ?Незнам дали е тука местото за ова прашање али сепак ке го поставам. Ме интересира дали некој има искуство со Кленбутерол (Clenbuterol). Да сподели резултати од користењето, цената и дозирање.
Не е стероид бета 2 антагонист.Знаете нели дека ова е стероид,а не суплемент,така ?
пс.не смееме да пишуваме за стероиди на форумов,модераторот брише постови,како да не се тие дел од самиот бодибилдинг,донекаде и делумно го подржувам,треба да има посебна тема за нив ако веќе треба да има,но не треба да се пишува за нив во оваа тема,како што проверив темава се вика бодибилдинг суплементи,колку и да е слаб кленбутеролот,сепак спаѓа во групата на стероиди и има свои несакани последици.