- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 17.136
- Поени од реакции
- 16.826
Абе сон па ти. Не е битна разликата и колку се постигнале, битно ракомет беше.У што смо изгубиле бе, у кошарка ова![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе сон па ти. Не е битна разликата и колку се постигнале, битно ракомет беше.У што смо изгубиле бе, у кошарка ова![]()
Имаше повикано 20 души, од нив изостави двајца, Мите Стоилов ради повреда и Златко Даскаловски.Нели од овие двајца треба да изостави?
Резерви ќе се двајца, ама незнам дали ќе може да прави промени по секој натпревар или ќе треба да чека да заврши првата фаза. Како и да е, ретко се прават такви промени, тренерите имаат големо его да признаат дека згрешиле што не ги земале тие двајца и најчесто тие одат само на екскурзија. Само да не биде Георгиевски меѓу нив.Имаше повикано 20 души, од нив изостави двајца, Мите Стоилов ради повреда и Златко Даскаловски.
Сите екипи патуваат со по 18 играчи
Е сега нешто ми се врти во глава дека на натпреварите може да бидат пријавени 16 играчи, што значи 2-ца ќе бидат на трибини, тоа во зависност од тренерот мислам дека може да менува секој меч, не сум сигурен.
Може ова последново го истрескав, ама така нешто ми притекнува![]()
Палмарсон ќе им игра така да ...http://www.idividi.com.mk/sport/ostanatsport/821556/index.html
Русија и Исланд ги објавија листите со играчи.
Исланд е десеткуван, сега ако не ги тепаме не знам кога.
Ќе ги нема Петерсон, Атласон, Ингимударсон, Гудмундсон, Кристијансон и Олафур Стефансон (се пензионира).
И тоа што викаш, на европското Хансен не удави, така да ништо чудно и овој да влезе во серија и да не поплави.Палмарсон ќе им игра така да ...![]()
И тоа што викаш, на европското Хансен не удави, така да ништо чудно и овој да влезе во серија и да не поплави.
Абе брат овие браќа се ваљда имаат исто презимеБорко Ристовски
Никола Митревски
Дејан Манасков
Александар Јоноски
Филип Миркуловски
Велко Марковски
Златко Мојсоски
Наумче Мојсовски
Ванчо Димовски
Гоце Георгиевски
Милан Левов
Столе Стоилов
Никола Марковски
Филип Лазаров
Гоце Ојлески
Кирил Лазаров
Бранислав Ангеловски
Владимир Темелков
Да браќа се ама имаат различно презиме. И јас незнаев ама пред некое време го прочитав оваАбе брат овие браќа се ваљда имаат исто презиме
Малку да се нашалиме![]()
А што си играат претходно со нас прво не' пишуваат со уставно име, а после со друго име???!!! Значи не ми се верувааа...Абе пак ние со балканските проблеми како не пишале и кој наредил да не пишат, така сме во ИХФ и пред се тоа ни е официјално име во Обединети нации... Само се мешаат политиките во спортот. Да се фокусираме на ракометот. Сакаме резултат овојпат, ако тој изостане оставки во РФМ !