Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Јас овој филм никад не би го гледала. Само по трејлер ќе познаеш дека е глупост невидена. Го отупеа со голите сцени на Стјуарт и тоа барем ти кажува колку нуди филмот. Глупости.
Крај краева гола че ја видиш бе :P
Добро сега брзо потезно гугл можи да ти ја достави без да се мачиш со филмот, но како и да е и лош филм да изгледаш некогаш е добро, за да добриот ти напрај после поголем мерак.

Крај краева гола че ја видиш бе :P
Добро сега брзо потезно гугл можи да ти ја достави без да се мачиш со филмот, но како и да е и лош филм да изгледаш некогаш е добро, за да добриот ти напрај после поголем мерак.

Пријателе, што ќе ми е да ја видам Стјуарт гола :pos:

Јас овој филм никад не би го гледала. Само по трејлер ќе познаеш дека е глупост невидена. Го отупеа со голите сцени на Стјуарт и тоа барем ти кажува колку нуди филмот. Глупости.
Глеј го Џанго или овој со седумте психопати подобро. :)
Абе Џанго и психопатите ќе бидат обавезно, овој онака мислев некоја интересна драма дека е и да ја видам неа сакав како ќе се покаже во посериозен филм. А трејлери ретко гледам, незнам зошто, мислам дека можат филмот да ми го зезнат.

Пријателе, што ќе ми е да ја видам Стјуарт гола :pos:
Тогаш гледај го белиот мал Стјуарт гол :D
Дајте ко за мене некој филм сличен на 25th Hour, 21 grams, филмче со импакт шо че ме поттрефни малку внатрешно. Moжи и нешто во стилот кога јагнињата ќе стивнат да е малце мистерија.

Абе Џанго и психопатите ќе бидат обавезно, овој онака мислев некоја интересна драма дека е и да ја видам неа сакав како ќе се покаже во посериозен филм. А трејлери ретко гледам, незнам зошто, мислам дека можат филмот да ми го зезнат.

Сериозно не гледаш трејлери? :)
Што знам јас немам гајле, досега ниеден трејлер не ми уништил филм, а и така најубаво гледам дејство, некоја сцена може ќе ме поттикне да го гледам филмот. Таков беше примерот со Seven Psychopaths, немаше да го гледам, да не видев една урнебес сцена во трејлерот и излезе дека не се излажав.

Дајте ко за мене некој филм сличен на 25th Hour, 21 grams, филмче со импакт шо че ме поттрефни малку внатрешно. Moжи и нешто во стилот кога јагнињата ќе стивнат да е малце мистерија.

http://www.imdb.com/title/tt0365686/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.imdb.com/title/tt0137363/

http://www.imdb.com/title/tt0309698/?ref_=fn_al_tt_1

http://www.imdb.com/title/tt0433387/?ref_=fn_al_tt_1

Извини, ме мрзеше да правам асален пост...

Сериозно не гледаш трејлери? :)
Што знам јас немам гајле, досега ниеден трејлер не ми уништил филм, а и така најубаво гледам дејство, некоја сцена може ќе ме поттикне да го гледам филмот. Таков беше примерот со Seven Psychopaths, немаше да го гледам, да не видев една урнебес сцена во трејлерот и излезе дека не се излажав.
Во глобала не гледам, е сега зависи за некој филм ќе го пуштам пример Супермен новиот.
А што знам нејќам да оставам на 3 минути да ми кажат дали да го гледам филмот. Поарно ќе го пуштам и после пола саат ќе го исклучам (иако многу мразам кога треба филм среде гледање да изгасам) отколку по трејлер да пресудам дали ќе го гледам.

Jacob's Ladder. Ем мистерија, малку морбиден. Страва од филм. Или The Game на Финчер ако не ти е гледан.

Jacob's Ladder. Ем мистерија, малку морбиден. Страва од филм. Или The Game на Финчер ако не ти е гледан.
Двата ми се гледани од кои првиот пред скоро. Супер филмчиња.

Двата ми се гледани од кои првиот пред скоро. Супер филмчиња.

Гледан ти е The Number 23? Ептен добар филм со Џим Кери, а исто и Псај филмот што ти го предложи Harsh Times е извонредно нешто. :)

Гледан ти е The Number 23? Ептен добар филм со Џим Кери, а исто и Псај филмот што ти го предложи Harsh Times е извонредно нешто. :)
И со бројчето го гледав, од псај 2 че стуткам до сабајле, али прво Декстер една епизода ко шо е редот таман дур се сметнат x)

Сакав и крајот на Harsh Times да го ставам во омилени сцени ама го немаше на movieclips. Многу се задлабочив (или не знам кој друг збор ми треба :D) во сцената и филмот е многу добар
Револверов често пати Pluh го спомнува.
Ова го кажуваш ко позитивна или негативна работа? :D
Хејтерски е филмот, тебе бар тоа ќе ти се свиѓа, тибам хипстерот (несфатениот) :D
revolver_quote.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom