Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
КвикСилвер, да го гледаш Pan's Labyrinth. Мене ми е еден од најомилените филмови. Фантазија е, да, ама не читај ништо за него, се друго остави го на карта изненадување, затоа што филмот е совршенство во секој поглед, на крајот ќе гледаш во екранот уште пола саат прашувајќи се што само си видел... :D

Тој е филмот на шпански што се збори? Долго време го меркав, ама пошто беше на шпански го одбегнував.

Тој е филмот на шпански што се збори? Долго време го меркав, ама пошто беше на шпански го одбегнував.
Тој е да, и нека не ти биде никаква пречка шпанскиот јазик. Т.е. никаков јазик не треба да ти биде пречка. Мене најфилмски јазик ми е францускиот на пример... :D

Види, во животот прво мора да ги изгледаме најубавите филмови затоа што после може и да немаме време...

Да шпански, на Дел Торо е филмот и доби неколку оскари во техничките категории. Најди си преводче и гледај го, супер е. (y)

Се утепав од смеење на Seven Psychopaths. Каков хумор има значи врв. Ама е од оние филмови што не се за сите. Плух ти можеш да го гледаш, остај ме што зборам вака. :)

Се утепав од смеење на Seven Psychopaths. Каков хумор има значи врв. Ама е од оние филмови што не се за сите. Плух ти можеш да го гледаш, остај ме што зборам вака. :)
Не злоупотребувај. Ако треба ќе трпам бан, ама и тебе ќе ти спојлнам :D

Не злоупотребувај. Ако треба ќе трпам бан, ама и тебе ќе ти спојлнам :D

Што мерак ќе имаше на спојлери. :LOL: Сериозно ти викам, ептен добар филм, во стил на Гај Ричи, затоа имаш препорака. Мислам ќе те бендиса. :)

Што мерак ќе имаше на спојлери. :LOL: Сериозно ти викам, ептен добар филм, во стил на Гај Ричи, затоа имаш препорака. Мислам ќе те бендиса. :)
Го ставив во urgent watchlist-ата уште кога вот го рецензираше, само чекам да испадне бар двдрип :)

Торентот R5 од замунда го спушти од 1.4 гига?
т.е. овој Seven Psychopaths.2012.DVDRip.R5.XViD-TiCKLE.TiME?

Инаку, Hotel.Transylvania.2012.480p.WEBRip.XviD.AC3-PTpOWeR.
:D ова филмче баш го чекав.

ја го глеав у кино со 200 црви шо се смееа цело време.. солиден е ама ептен детски на моменти.
Naah, Anon е на потег. Сигурно има собрано цела папка од /b/ :D
сеа проверив само 2 фолдера иам со по 70тина слики

Торентот R5 од замунда го спушти од 1.4 гига?
т.е. овој Seven Psychopaths.2012.DVDRip.R5.XViD-TiCKLE.TiME?

Не од арена го симнав торентот.:)

Иначе. Саундтраков не можам да престанам да го слушам. Прво нешто што го слушате кога ќе го пуштите филмот е ова. И ќе ви остане во памет.

Според изборот на 650 членови на фондацијата Златна малина и на основа на филмската критика на сајтот Rotten Tomatoes се објавени номинациите за најлошите филмски остварувања во Холивуд за 2012 година.

За најлоша женска улога номинирани се Kристен Стујарт во „The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2“/ „Snow White and the Huntsman“ Кетрин Хејгл „One For the Money“, Мила Јовович „Resident Evil: Retribution“, Тајлер Пери за „Madea’s Witness Protection“ и Барбра Стрејсенд за „The Guilt Trip“.

Ја убиле бе За во два филма номинирана за најлоша глума на годината. Е умрев . :pos:

Повеќе е хејт него што ги заслужила тие награди, не дека глуми добро, ама не е толку лоша :)

Има неколку улоги во кои е доста солидна.

Не е до толку де, пример мене ептен ми направи кеф во Welcome to the Rileys.

Супер беше таму....и во Into The Wild е исто така добра иако има кратка улога, во On the Road, е исто така добра, The Runaways...исто така.

Мене ми е On The Road симнат, ама стварно неможам тоа фацката да и ја гледам.
Некој да не го има гледано?

Јас овој филм никад не би го гледала. Само по трејлер ќе познаеш дека е глупост невидена. Го отупеа со голите сцени на Стјуарт и тоа барем ти кажува колку нуди филмот. Глупости.
Глеј го Џанго или овој со седумте психопати подобро. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom