Секако дека се стимулира,сигурно не се постигнува преку медитативна состојба на умот,но аналниот секс за многу девојки е болен и непријатен и затоа и го избегнуваат.Јас те прашувам дали таа фаза на болка и непријатност може да се надмине со текот на времето,т.е.со учење и постепено девојката да почне да ужива во него па да може крајно и да доживее оргазам или во краен случај ако на таа девојка аналниот секс и е болен и непријатен така и ќе си остане без да може да ги вкуси плодовите на аналниот оргазам?
Значи,дали е вредно да се минува низ непријатен процес на прилагодување на телото по цена-доживување на анален оргазам?
Така прашај, ми дојде како да сакаш да ти кажам дека се учи ко четиво у школо..
И вагинален кога се има прв пат боли, со тек на време се прилагодува, слично и ова, само што фамата од страв дека незнам каква била болката создава психичка пресија, како што кажав во погорниот пост, најбитно е да се опушти девојката, оти анусот малку побрзо и посилно се стега тоа е рефлекс природен, со мал напон се општаат мускулите и може полесно да се пенетрира, нормлано претходно да биде девојчете и те како загреано, влажно бидејќи најдобар лубрикант си е природниот односно вагиналниот, втор фактор е желбата, дали сака да има анален секс, табуа пресии, не баш имање желба за уживање во секаков вид секс може да заебе работа.
Цена нема, никој неможе да ти каже колку ќе уживаш, јас можам за себе да кажам дека доживувам ептен јаки оргазми, може друг не, сето тоа е релативно.