LCD телевизори

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Самсунг не користат IPS панели во ниеден свој продукт, ни кај мобилните, ни кај лаптопи, ни кај монитори, едноставно користат PVA/S-PVA/MVA или пак PLS панели...последниве само кај хај енд мониторите.

Член од
18 декември 2005
Мислења
1.356
Поени од реакции
165
И да чини телевизоров сигурно е refurbished роба. Од АМЦ и пенкало за нова година да ти даваат не земај.
Зашо не од АМЦ? Јас па баш од таму планирав да земам, зашто имаат најдобри понуди

Член од
10 февруари 2008
Мислења
845
Поени од реакции
447

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Еве ти подобар телевизор од подобра продавница.
http://www.neptun.mk/index.php?route=product/product&path=173&product_id=204200
Само да го имаше тој телевизор...Денес бев у Нептун и све скапи телевизори, ниеден Самсунг или Филипс за 16-17000...АМЦ од друга страна имаа на лагер и се разбира - беше пуштен телевизорот. За разлика од нептун кои викаат:
Ако сакаш да го земеш ќе ти го пуштиме, а ако нејќеш - не го пуштаме...
Тоа ти е подобра продавница?

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.990
Поени од реакции
7.133
Само да го имаше тој телевизор...Денес бев у Нептун и све скапи телевизори, ниеден Самсунг или Филипс за 16-17000...АМЦ од друга страна имаа на лагер и се разбира - беше пуштен телевизорот. За разлика од нептун кои викаат:
Ако сакаш да го земеш ќе ти го пуштиме, а ако нејќеш - не го пуштаме...
Тоа ти е подобра продавница?
Да (y)

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
btw Јас очигледно ќе зимам телевизор од Техномаркет...Досега од нив земавме шпорет, машина за перење алишта, фрижидер и со ниедно немавме никаков проблем (веќе 2 години, баш јануари некаде на почетокот ги земавме). Па така некако техномаркет ни стана омилена продавница за технологија.

Ми се свиѓаaт понудите што даваат телевизор + адаптер за wifi за иста пара (односно адаптерот навстина доаѓа бесплатно). Се замерачивме на Philips LED телевизорите до 30.000 што се...
Купил некој LED телевизор од техномаркет?

Член од
15 ноември 2011
Мислења
1.427
Поени од реакции
751
Брат ми зема лани од техномаркет за 35.500 50инчна плазма ЛГ и е задоволен од неа а и јас што и да сум земал од таму е квалитетно. Него, што е финта со сајтот:
http://www.technomarket.com.mk/
бугарско мени има а сигурен сум дека имаше македонско? Изгледа им паднал сајтот.

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Брат ми зема лани од техномаркет за 35.500 50инчна плазма ЛГ и е задоволен од неа а и јас што и да сум земал од таму е квалитетно. Него, што е финта со сајтот:
http://www.technomarket.com.mk/
бугарско мени има а сигурен сум дека имаше македонско? Изгледа им паднал сајтот.
андер констракшн.

kelaviot

Prime Сasual Dating - Genuine Damsels
Член од
10 мај 2010
Мислења
547
Поени од реакции
328
Decki posto nemav kade da pisam ,da ne otvaram tema imam problem so bluray pleer,seb raboti za lg bd6630 blurau plaeer,ne znam so min tekna cepkav nesto i sea ne mi go prepoznava hdmi-to,vlegov u pleerot preku obicen pin video i audo left right za zvuk,rezolucijata mi ja dava najmnogu 480p,ima na menito za da ja napravam 1080p ili 1080i megutoa ne mozam poso preku pinovite taka barem mislam ne moze da ja dade taat rezolucija poso ja nemaat taa mok,,a koga ke go isklucam pinot pa ne mozam da gledam so praam,probav so drugo hdmi ,mislev deka moeto ne go biva ama neke,go odnesov ne eden od kaj mene lokalen majstor so se bavi so vakvi i slicni raboti ,mi rece deka ima deka u redu mi e priklucokort na hdmi na pleerot ,mi rece da vlezam u setings i da go ulkluvcam hdmi ,arno ama nisto,vi pisav gore so se slucuva,na skriptata na upotreba pisuva kako da napraam ama ne biva,prv pat koga go ukluciv avtomatski go pozna,sea mislam deka go registriralo pinot i neke da me prebaci na hdmi,seuste mislm deka e do hdmi priklucokot ,ne zxnam so da praam ,ako nekoj znae so da pravam ,dali mi e izgoren prikluckot ,kaj da nosam so da praam pisete,mi se skrsi film,mozebi niso ne sum poebal mozebi priklucikot ne go biva ,ajde tolku od mene i srekni praznici

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
btw Јас очигледно ќе зимам телевизор од Техномаркет...Досега од нив земавме шпорет, машина за перење алишта, фрижидер и со ниедно немавме никаков проблем (веќе 2 години, баш јануари некаде на почетокот ги земавме). Па така некако техномаркет ни стана омилена продавница за технологија.

Ми се свиѓаaт понудите што даваат телевизор + адаптер за wifi за иста пара (односно адаптерот навстина доаѓа бесплатно). Се замерачивме на Philips LED телевизорите до 30.000 што се...
Купил некој LED телевизор од техномаркет?
Незнам дали намерно ги игнорирате препораките или што е работава? зошто би го земал тој телевизор кога за тие пари имаш Panasonic со IPS панел?

edin4o

Продуцент
Член од
4 април 2010
Мислења
1.419
Поени од реакции
461
Незнам дали намерно ги игнорирате препораките или што е работава? зошто би го земал тој телевизор кога за тие пари имаш Panasonic со IPS панел?
панасоникот е над 30.000 ....
Ние глеаме ДО 30.000 што у мој речник би било 25-26.000 реална цена :) А таков панасоник НЕМА :D

Член од
29 декември 2011
Мислења
2.988
Поени од реакции
2.438
ne zxnam so da praam ,ako nekoj znae so da pravam ,dali mi e izgoren prikluckot ,kaj da nosam so da praam pisete
Пробај со некоја опција како "фактори дифолт/ресет". Би ти препорачал да го однесеш на официјален сервис, или од каде што си го купил.

Galaxy Nexus.Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom