Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Кутриот ван Перси, против негова воља го шутнале од клубот само профит да земат.
А он кутриот сакаше да игра во Арсенал, едвај чекаше да потпише нов договор ама злобниве Венгер и управата не му дадоа за пари да земат, мамицата нивна леле леле!

:place: ама убеден е дека постапил правилно заедно со Бордот на клубот, оооооооооо мамицата да си ви ја изе.ам!
Џабе ќе плачеш.....
Вреди за АВ и БОРДОТ посебно ???????
--- надополнето: 5 јануари 2013 во 21:09 ---
Пардон за рвп па ич не му се сеќирај....

Кутриот ван Перси, против негова воља го шутнале од клубот само профит да земат.
А он кутриот сакаше да игра во Арсенал, едвај чекаше да потпише нов договор ама злобниве Венгер и управата не му дадоа за пари да земат, мамицата нивна леле леле!

Па ако си прочитал што има Венгер изјавено оти го продале така е, а то што РВП му барал 2ца играчи да купи и овај го избркал од канцеларија не важи!

Да да РВП беше потполно во право.....
Морееееееееееееееееееееееееееее ај.

Битно Венгер ги заеба Јунајтед им зеде 25м а РВП "само" 20 гола има дајно досега.:confused:
Воа е најлошата одлука некогаш донесена во клубов,требаше штом несака да потпише нов договор да се продаде надвор од Англија или држи го една година без фудбал во резервите да му падне формата и реномето,па после да го видам да преговара за плата со други тимови.Клубов незнае да покаже заби

Воа е најлошата одлука некогаш донесена во клубов,требаше штом несака да потпише нов договор да се продаде надвор од Англија или држи го една година без фудбал во резервите да му падне формата и реномето,па после да го видам да преговара за плата со други тимови.Клубов незнае да покаже заби
Да, 30 милиони фунти да фрлиме во вода за да му истераме инает на ван Перси?
Многу паметно, генијално.

Не да се фрлат во вода него мораше ли баш на Јунајтед да се даде а ?????

Уште погенијално е да му дадеш гратис титула на тоа старото педерче и Јунајтед.
Јас бев за да биде седнат на клупа цела година..Уствари ни на клупа,од трибини нека гледа утакмици...

Не да се фрлат во вода него мораше ли баш на Јунајтед да се даде а ?????
Тоа било одлука на Робин, или Јунајтед или 30 милиони во вода фрлени.
Уште погенијално е да му дадеш гратис титула на тоа старото педерче и Јунајтед.
Јас бев за да биде седнат на клупа цела година..Уствари ни на клупа,од трибини нека гледа утакмици...
Дали Сити ќе освои, дали Јунајтед, на Венгер и на нас исто ни се фаќа. Кариерата на Робин во Арсенал заврши со јавното писмо во Јули.

Тоа било одлука на Робин, или Јунајтед или 30 милиони во вода фрлени.
Дали Сити ќе освои, дали Јунајтед, на Венгер и на нас исто ни се фаќа. Кариерата на Робин во Арсенал заврши со јавното писмо во Јули.
Извини ама мене не ми се фаќа исто зошто ??????
Затоа што даваме еден од најдобрите играчи на така да кажам најголемиот наш ривал....аман па и ти.

Извини ама мене не ми се фаќа исто зошто ??????
Затоа што даваме еден од најдобрите играчи на така да кажам најголемиот наш ривал....аман па и ти.
Затоа што бевме пикнати во тесно, немаше избор.
Задржување на Робин против негова волја не беше опција воопшто.

Затоа што бевме пикнати во тесно, немаше избор.
Задржување на Робин против негова волја не беше опција воопшто.
И да сме пикнати во тесно не би требало баш во Јунајтед да оди, без разлика дали сакал да остане или не...Зошто да не беше Јувентус ????

И да сме пикнати во тесно не би требало баш во Јунајтед да оди, без разлика дали сакал да остане или не...Зошто да не беше Јувентус ????
Аман бре жено божја како со ѕид да правам муабет, аман.
5 пати веќе кажав дека Робин не сакал никаде да оди освен во Јунајтед.

Аман бре жено божја како со ѕид да правам муабет, аман.
5 пати веќе кажав дека Робин не сакал никаде да оди освен во Јунајтед.
хах можеби и со ѕид правиш муабет :D, мада и да сакал кај ѓаволите неморало да го дадат. ЗОШТО да му ја исполнам желбата...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom