Светско првенство за мажи - Шпанија 2013

Статус
Затворена за нови мислења.
Георгиевски нема шанса да отпадне.
И јас би сакал да е така,но сигурно нема да оди со три десни крила во Шпанија.
Прво мислев дека Златко Мојсовски ке отпадне,но денес добил поголема минутажа од Гоце и тоа ме наведе да размислувам дека сепак пак ке добие предност пред Георгиевски.

И мене тоа ми нема никаква логика, Златко и на двата меча сдобил поголема минутажа од Гоце (т.е. моја претпоставка според бројот на головите). Ако го сметаат да отпадне од списокот зошто би го играле?
Ете Даскаловски мислам дека не ни добил шанса на овие мечеви што значи дека се знае дека шут карта добива :D

Иначе сега гледам и Бразил ги искинале Чиле 38:21, така да не би требало да имаме никаков проблем со Чиле.

Абе како 5та сила во Европа треба да мислиме како да го тепаме Исланд и како да им возвратиме на Данците, знаеме дека сме блиску до нив со квалитетот а самите се паѓаме на ниво на Чиле...

Абе како 5та сила во Европа треба да мислиме како да го тепаме Исланд и како да им возвратиме на Данците, знаеме дека сме блиску до нив со квалитетот а самите се паѓаме на ниво на Чиле...
Абе тоа е ок, ама знаеме што ни се случува кога ќе се испозанесиме.

На квалификации за ОИ отиде со само едно десно крило (Митков го играше крило нели), сега осеќам ќе надомести за тоа и ќе отиде со три десни крила. :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom