Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Плачковци^То е то магичното во Милан. Сите ко ќе си одат мора да заплачат.
Ачерби и АмброзиниБонера се повредил што е одлично(камо да му стане навика), Јепес повреда на коленото и Запата нешто настинка, Мексес суспендиран за Сиена.
Штопери против Сиена ?![]()
прај разлика измеѓу циган и црнецАј не заебавај и ти сега кај е Пато циган ???
Знаеш кои се цигани ? Констант,Траоре,Мунтари,Запата,Боатенг !
Просечни одвратни цигани,па уште ги чуваат во тим да го гнасат тимов и да смрдат.
Пато за разлика од Ибра им даваше голови на Интер,Реал,Барса.....а Ибра жив го немаше на дерби утакмици.
Само за Тијаго жалам,и за тоа што целиов циркуз можеше да се заврши минатата Зима,за повеќе пари и подобар играч(тевез).
А ќе дојде денот,како што дошол 100 пати до сега кога ќе жалат што дале одреден играч.
И нека гледаат она незаинтересираното копиле Робињо нека го остават во тим,ебати менаџментот ебати.
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 11:10 ---
Boateng was wrong - he said - a highly paid professional does not react well, lost nerves acting like a wuss, plus in front of chants, maybe offensive but not racist. had to avoid scripted by spoiled child. "According Reguzzoni,
Марли колку души планираме да одиме?
Ја колку што знам едвај 5 души се сигурни...а за 5 души да резервираме кафиќ не иде. На лице место ќе си најдеме и ќе кажеме да пуштат Милан...
Затоа дај нека се пријават сите,нека има конечен список и да знаеме што да бараме...еве ја ќе пробам да најдам ама бројка ми треба за да иам што да кажам таму.
Ja можам да го средам Мондано, кај рамстор што е, само кажите ми бројка, и 6 души да сме бе, ќе резервираме маса, ќе се јавиме ќе прашаме дали би ни пуштиле фудбал со глас и тоа е тоа...
Сигурни смо ја, ти Нинович PewDiePie и курајбер, и Ilumious ќе ни биде спешл гест стар.
Другите до сабота пишите сигурно, да знам бројка...
Ако можеш да го средиш тогаш супер,ја еве сум сигурен а и Фросе може да предложи некое место кај што би можеле да се собереме пошто гарант има едено по поеќе вакви дешавки.
Ај прашај на време и кажи за да знаеме шо да праиме,а сите што планирате да дојдете пријавувајте се.
п.с Николче брат,си знаеш![]()
Од тие 1000 во Милан има 0.прај разлика измеѓу циган и црнецтакви си се бразилците у глобала - цигани, сите се нешто нафурани, неизживеани, ќе видат слава и не знаат шо праат... ретко кој истерал цела кариера, повеќето си ебуваат мамата на 28-9 години
а за болдот... а пато колку титули му донесе на милан?
а за тиаго немај мака, имаш 1000 дефанзивци јаки, а еден е ибра