Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
увек си ги пратам imdb рецензиите, немало промашај до сега :)
--- надополнето: 4 јануари 2013 во 03:29 ---

Ги немаш гледано до сега тие филмови или по х пат ги повторуваш сега?

Usual Suspects го немам гледано, FC го немав пошто ми го усраа. Ако мислиш за овие два :)

Usual Suspects>FC>all ne ocekvam deka postojt pojak film od toj zanr i deka nekogas ke se naprajt pojak film(mene toj mi e najak film dosega so imam gledano) zato КвикСилвер ako go nemas gledano staj go prv na listata
Не знам дали можат да се споредуваат тие...твистот на крајот е единствената заедничка точка што ја имаат фц и јужуал.
ФЦ не треба да го гледаш/гледате како драма/трилер, туку како хејтерски филм. ФЦ хејта мејнстрим, систем, его, општество...
Револвер хејта его. Егото е многу поврзано со мејнстримот, општеството и другите слични хејтања во ФЦ па затоа и ги сметам за слични.

Редоследот го згреши, ама и ти имаш подобар вкус од овие :)

I did? :eek:

Па така ми делуваат едната и другата. Ако кај тебе е обратен впечатокот, се извинувам за споредбата :D. Прости ми го гревот :P.

Ок Меган Фокс на страна, ама Оливија Вајлд....е тоа е дива :)

Абе сите три ми се допаѓаат. Вајлд има интереснa facial bone structure :). A да, и очите.

Па така ми делуваат едната и другата. Ако кај тебе е обратен впечатокот, се извинувам за споредбата :D. Прости ми го гревот :P.
Чек чек... која ти изгледа како girl next door, Меган?

Не е за со друштво. Не е за секого.
Pluh со вас ќе гледа?

Плухот не го знам во живо за да биде така :D.

Зошто не е за со друштво? Секакви филмови имаме гледано заедно.

:pos: :pos: :pos:

А таман те пофали дека си знаел повеќе од нас... И јас имав впечаток дека си ги смешал, but then again, it's all the same....

Чек чек... која ти изгледа како girl next door, Меган?

Не бе, Ането златно :D. Меган ми е повеќе плејбој тајп изглед (пак убава, ама стилот на убавина повеќе натаму ме мава).

Плухот не го знам во живо за да биде така :D.

Зошто не е за со друштво? Секакви филмови имаме гледано заедно.
Не е лесен филм за следење. е оди хронолошки, 6 приказни напред-назад... подобро е сам да си го изгледаш на раат...

Не е лесен филм за следење. е оди хронолошки, 6 приказни напред-назад... подобро е сам да си го изгледаш на раат...

Океј друже, фала на мислењето. Дали е барем добар, квалитетен? Или премногу прашина е дигнато околу него?

Не бе, Ането златно :D. Меган ми е повеќе плејбој тајп изглед (пак убава, ама стилот на убавина повеќе натаму ме мава).
Добро е, универзумот е вратен во рамнотежа. Ти викам го имаш згрешено редоследот затоа се збунив.
:pos: :pos: :pos:

А таман те пофали дека си знаел повеќе од нас... И јас имав впечаток дека си ги смешал, but then again, it's all the same....

Пак да трчаш ко прле пред магаре :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom