Редовна војска повторно?

• Креатор на темата Креатор на темата SmokeTooMuch
  • Време на започнување Време на започнување
Не грижи се најновите прилепски доброволни регрути веќе се истренирани и подготвени за битка.
31503-army-monkey.jpg

Дур имаме такви шо ќе се тепаат за шака кикирики и две банани дневно , немаме гајле.
Слободно повели во Прилеп да им го подржиш стапот на регрутите за да можат тие да пукаат.Само внимавај некој да не те погоди.

ООООООООО душички :P
Шо се изналутивте ?
Војските оддамна користат животни, уште римјаните то го правеле.
Е јас сега имам информација од внатрешни извори дека во прилепската касарна има 3000 добро обучени примати, кој доброволно се регрутирани во република Конго.
Мислам дека кога почнавте да земате примери од филмови погледнете го филмот планетата на мајмуните, да видите каква војска се тие.
watch
Ни плата ни регрутација. само доволно кикирики и овошје.

Божем на зафрканции беше темава, ама почнаа моабети да се вртат за враќање на војската...:)

Божем на зафрканции беше темава, ама почнаа моабети да се вртат за враќање на војската...:)

Нема врска пред некој ден убаво чув на ТВ(Хорхе збореше) дека ќе биде исклучиво на доброволен основ и тоа некаде до 15% требало да биде исполнето учеството, доброволци сепак има ширум државава и тие 15% што ги бара државата ќе бидат покриени .......... значи никој и никаде од релевантниве немаат спомнато за враќање на редовниот и обврзувачки воен рок, само на доброволна основа и тоа до 15% покриеност !

Не се грижи за мене, јас ќе се грижам за мене. И мојата фамилија, доколку ја имам. Тоа што не сакам да служам војска и/или сум педер не ме прави помалку маж, туку подобар стратег. Далеку повеќе можам вака да си помогнам на себе и тие кои ги сметам за блиски, него ли на бојно поле.

Мене ќејф ќе ми биде тебе, вака како што ко "прав муж" се поставуваш, да те фрлат во први борбени редови, онака романтично да ја залапаш војната со сите свои карактеристики и природа. Да видиме дали жива глава же извадиш. Ако тебе ти се гине поради политика и туѓи интереси, мене не. Вреѓај колку што сакаш, среќа таквите како тебе се малцинство, повеќето мажи ги мавна свест и не гледаат нешто позитивно во сето ова.

Напротив. Тоа што избегнуваш да служиш воен рок, баш те прави педерче (не педер) и нема врска со стратегија туку од проста навика да те лупаат нечии јајца у муцка си изгубил осет за припаѓање. И Ацо може бил педер, ама дефинитивно не бил педерче. На никој не му се гине поради политика и туѓи интереси педерчино, никој не е луд да гине. Само во процесот на правење на тоа што мислиш дека е исправно, може да се случи да погинеш. Исто како што ти на пример можеш да погинеш ако ти се скрши стаклен вибратор у гз и искрвариш до смрт. Ризик постои. И многу ми е мило што се препозна во постот кај онбие од мочка праени.

Напротив. Тоа што избегнуваш да служиш воен рок, баш те прави педерче (не педер) и нема врска со стратегија туку од проста навика да те лупаат нечии јајца у муцка си изгубил осет за припаѓање. И Ацо може бил педер, ама дефинитивно не бил педерче. На никој не му се гине поради политика и туѓи интереси педерчино, никој не е луд да гине. Само во процесот на правење на тоа што мислиш дека е исправно, може да се случи да погинеш. Исто како што ти на пример можеш да погинеш ако ти се скрши стаклен вибратор у гз и искрвариш до смрт. Ризик постои. И многу ми е мило што се препозна во постот кај онбие од мочка праени.

Јас од дома ќе бранам интереси, ти оди изгравај топовско месо, океј? Гледам ти се сака :).

Јас од дома ќе бранам интереси, ти оди изгравај топовско месо, океј? Гледам ти се сака :).

У војска и не примаат геј дечки што се секираш...секако нема да идеш.

Топовско месо?
Држи се девојко до темите за права на хомусите, таму сигурно ќе имаш да кажеш нешто паметно. Не дека си паметен, туку од искуство. Не филозофирај за работи за кои врска немаш. И нема сакам, нејкам. Ќе одиш во војска и со гол гз по жилети ќе се лизгаш ако треба.

И ова е само почеток. Отслужување на воен рок ќе се врати како услов за вработување во државна институција. Е дури тогаш на твојата сорта пердувите ќе и се накострешат.

:icon_lol:

У војска и не примаат геј дечки што се секираш...секако нема да идеш.

Пффф, демек ќе препознае некој :D.

Топовско месо?
Држи се девојко до темите за права на хомусите, таму сигурно ќе имаш да кажеш нешто паметно. Не дека си паметен, туку од искуство. Не филозофирај за работи за кои врска немаш. И нема сакам, нејкам. Ќе одиш во војска и со гол гз по жилети ќе се лизгаш ако треба.

И ова е само почеток. Отслужување на воен рок ќе се врати како услов за вработување во државна институција. Е дури тогаш на твојата сорта пердувите ќе и се накострешат.

:icon_lol:

Guess what? Јас гајле немам. Но не можам да го кажам истото и за тебе :D. А ти реков, иди ти во војска, остави не нас неспособните.

Нема врска пред некој ден убаво чув на ТВ(Хорхе збореше) дека ќе биде исклучиво на доброволен основ и тоа некаде до 15% требало да биде исполнето учеството, доброволци сепак има ширум државава и тие 15% што ги бара државата ќе бидат покриени .......... значи никој и никаде од релевантниве немаат спомнато за враќање на редовниот и обврзувачки воен рок, само на доброволна основа и тоа до 15% покриеност !
:pos:
Хорхе за тебе е релевантен фактор во оваа држава ? А канта тропа а хорхе лозје крои во пирава исто ти се фаќа.

Ќе познаат бе ко ќе ти се надрви..па место за пушка ќе го фатиш колегата за "пушката" у гаќи.

Имам голема самоконтрола, без грижи. Ако сакам, нема да се дигне :D.

А како тоа би изгледало, вака хипотетички.

"Дома". Многу буквалисти се намноживте на форумов.

Не во склоп на армија, туку во склоп на месно организирана заштита. Better than nothing.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom