Дали си ја видел оваа банкнота?

• Креатор на темата Креатор на темата Ал 
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ајде кој има една ваква да ја скине и да ја пушти тука на форум да видиме дали има јаја :D
2zggtwx.jpg

Ништо, го нема момоков.. Мерењето ќе го завршам со ова финале. Тие што разбираат, браво. Тие што не разбираат, нека прочачкаат на ebay.

3RUEj.jpg

ајде кој има една ваква да ја скине и да ја пушти тука на форум да видиме дали има јаја :D
2zggtwx.jpg

Ах, 5000-ка. Се верува дека постои, но никој не ја видел до сега.

Ништо, го нема момоков.. Мерењето ќе го завршам со ова финале. Тие што разбираат, браво. Тие што не разбираат, нека прочачкаат на ebay.

Јас само ова го најдов... :unsure:

Јас би рекол photoshop и се е можно,дури и потписот може да се направи да изгледа како да е напишан рачно со пенкало во photoshop,така да не верувајте во се што ќе видите во денешно време.

Silver dollar production was suspended in the United States in 1904, & resumed in 1921. The design used from 1878-1921 was the "Morgan" dollar, which had a leftwards-facing, somewhat heavyset female face in profile, w/a "heraldic"-I.E. "spread Eagle" on the reverse. The date is under Liberty's neck on the front, the mint mark is under the eagle's tail on the back. No mint mark indicates a Philadelphia mint, "D" is for Denver, "S" is for San Fransisco, "O" is for New Orleans, & "CC" is for Carson City, Nevada. Typically, "CC" are the most rare, followed by "S", & then "O". Denver & Philadelphia coins typically are the most common. I think your coin is a fake, altho it could be a silver ounce bar that is a later restrike. As such, it would only be worth silver, right now about 16-17 bucks an ounce, but it would have no "numismatic"-coin collector- value.

(y)

Колку сум маж тоа на девојка ми во кревет го докажувам, а не пред тебе ;)

Ова со тебе е чисто мерење пениси, и во моментов мојот е малку подолг. Ако сакаш да продолжиш со мерењето, искини ти (според твои стандарди) било која банкнота и јас ќе искинам двојно поголема од неа.

Не си ласкај дека си ментално надмоќен, ќе ме играш онолку колку што ќе ти дозволам да ме играш, for entertainment purposes. Банкнотата ете ја на маса, значи скини ти 500че и јас ќе аплоудирам слика од 1000ката одма.

Откако увиде дека твојот е подолг...Кажи ми, ти се допадна мојот? :vozbud::drk:

Штом се плашиш дека сум "ментално надмоќен" (каква фраза?!) и дека ќе ми дозволиш да си играм со тебе очигледно предалеку отишло играњето...Па бараш начин како да се вратиш во игра? :pos:

За мене установивме дека сум пичка во душа и немам ебан денар, ама ти испадна уште поголем фејкер кога скина илјадарка на идеална половина за да ја залепиш со селотејп после тоа :pos:

Многу шабански потег!

Ајде царе, биди маж, исецкај ја ЦЕЛОСНО 1000ката и докажи ни на сите овде дека си парајлија и дека жива сила не ебиш...

Ако можеш да си дозволиш да изгубиш 1000 денари, ако не.... :cenzura:

Мојот предизвик од претходната страна сеуште стои. Или играј, или ако ти е премногу екстремно тргни се на страна. Како што ти реков, сето ова е за забава на јавноста, а кога еден човек ја прави забавата досадно е. Де биди колегијален и вклучи се :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom