Каролина за Пелистерка 2013

• Креатор на темата Креатор на темата Forrest Gump
  • Време на започнување Време на започнување
Доста подобар пикторијал од тој за Плејбој, али сепак ланскиот на Пелистерка (и девојките што беа во него) се измислени за овој пикторијал и Каролина.

Вау Каролина прска на сите страни.
Брао за Пелистерка, јако се кешираат за вакви луксузи секоја година.

Сите вие што не ви е убава Каролина на сликиве, дај Боже да видам календар вака со вас, па да ми се отворат очите што е убаво.

Иначе, прекрасно направено и Каролина е неверојатно секси. Браво!:pipi:

now+that+is+a+masturbating+arm.+quagmire+having+been+missing_f338d7_3797408.jpg

На сликиве е убаво испадна навистина ама отсекогаш ми била антипатична. Никогаш не била нешто посебно. Има многу поубави од нејзе.

Фотографиите топ, моделката исто - зрачи сексапил на сликите.
Е сеа ако сакате да мрчите намерно тоа е друга работа.
Мрчатори секоаш ќе се најдат у стил моеше боље, зашо викнале странец/странкиња за календар, слаб(а)/дебел(а) била, ова фалело, она фалело.....ало така им се допаѓа на тие шо плаќаат. Нека платат тие шо не им се сфиѓа нека си викнат некоја со силикони, по нивен терк и нека :drk:

Да, зошто Каролина треба да зрачи со љубезност преку слики. ВТФ? Ни мене не ми е оваа некоја омилена фаца, ама дека зрачи со сексапил, зрачи. И фотосесијава е супер, браво за фотографот.

Ајде бе бегајте таму, Катарина Ивановска не ви чини Каролина е слаба па која е убава за вас бе таа со ноктето од собрание.

Да ви шета некоја ваква на сите по дома :)

Само да се плукало по некој Грд бил Костур била вака така бла бла бабини муабети ...
нека искочи некој вака да се слика па да видиме слики од вас (за тие што плукаат )
Топ си е девојката а у живо мислам дека е 10 пати подобра

Само да се плукало по некој Грд бил Костур била вака така бла бла бабини муабети ...
нека искочи некој вака да се слика па да видиме слики од вас (за тие што плукаат )
Топ си е девојката а у живо мислам дека е 10 пати подобра
http://off.net.mk/net-roulette/galerii/tviterkalendar-2013
Еве многу подобра сесија и девојките изгледаат топ, не се нападни со своето позирање, едноставни и природни

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom