?
..........
Гостин
Незнам, те молам просветли ме..А знаеш ти што пишува?
.....
Незнам, те молам просветли ме..А знаеш ти што пишува?
.....
Црното знаме е знамето на Џихад, кое повикува на света војна на муслиманите против Христијаните. Или на арапски пишува - ,,не знам, во подрум сме биле''?Јас пак никогаш не реков дека не се 100 % виновни, јас сум рекол дека можеби не се убијците.......
И ниту еден во протестите не протестирал за да ги брани убијците, ако ти знаеш некоја изјава на организаторот постирај ја........
А знаеш ти што пишува?
Се гледа од авион вашата агенда, вие сакате така да биде, вие сакате ние да сме ги бранеле убијците, само за да имате оправдание за вашите стереотипи, јас цело време сум мислел дека вие сте само манипулирани, но сум се убедил дека сте генераторот на омразата.......
Ни јас не знам, но вие ако не знаете зошто викате дека е радикален ислам или џихад???Незнам, те молам просветли ме..
Немаше некој од македонците во оваа држава после убиството на тиа 5 невини животи да земеше каљашников и да влезеше во муслиманска кука и да убиеше 10 муслимани (неверници ) тоагаш ке беше поинаку .Ке видеа дека и на нивните најмили може да му се случе најлошото .Јас пак никогаш не реков дека не се 100 % виновни, јас сум рекол дека можеби не се убијците.......
И ниту еден во протестите не протестирал за да ги брани убијците, ако ти знаеш некоја изјава на организаторот постирај ја........
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 22:08 ---
Кои се тие ОНИЕ?? знаеш ти нешто?, знае воопшто некој нешто?, можно е да се најдат виновниците?, Па и можно е самите власти да го направеле тоа за да имаат оправдување за било каква акција.........или по секоја цена да има албанец затворен.......
Јас во ниту еден мој пост не сум судил според гледната точка на албанците, туку според неутрален суд, а не како што вие правите, вие сте ангели, а албанците се ѓаволи........
Во протестите имаше 10000 најмалку, во таа бројка имало стотина вахабисти со арабски натписи, стотина хулигани, според мое гледање протерстот најмногу бил против ДУИ.........
Вие во спортски терени кога играте со некоја трета страна викате се и сешто ОРГАНИЗИРАНО.....
Подршка за што?
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 22:13 ---
А знаеш ти што пишува?
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 22:20 ---
Се гледа од авион вашата агенда, вие сакате така да биде, вие сакате ние да сме ги бранеле убијците, само за да имате оправдание за вашите стереотипи, јас цело време сум мислел дека вие сте само манипулирани, но сум се убедил дека сте генераторот на омразата.......
зашто он бил пуштен, а фактички го кријат.Не разбирам зошто протестираа... ајде кажими ти зошто?
Чим не знаеш што пишува не зборувај глупости....Црното знаме е знамето на Џихад, кое повикува на света војна на муслиманите против Христијаните. Или на арапски пишува - ,,не знам, во подрум сме биле''?
Генератор на омразата?
Ти си дечко ретардиран, веруј. Па Албанците не сочекаа судот да донесе одлука, па да протестираат. Не разбирам зошто протестираа... ајде кажими ти зошто? МВР имале сомнение, ги уапсиле и ги испратиле на суд како во секоја НОРМАЛНА и ЦИВИЛИЗИРАНА држава.
Зошто Албанците не сочекаат да се донесат пресудите? Што ако МВР е во право и испадне дека тие навистина се убијците? За што се протестираше тогаш ?
Зошто Албанците не сочекаа да го осудат полицаецот од Гостивар, туку утредента демолираа продавници. Што е должен некој рандом Македонец на кој му е демолирана проданицата - што некој полицаец кој не бил на должност застрелал некои рандом дечки кои го тепале пред ќерката за ебано паркинг место? Еве и да не бил во право, зошто дивјаштво ? Зошто не се сочека на одлука на судот?
Абе каков подрум 100 проценти на антартикот бил .Знамето на Џихад:
Прегледај го приврзокот 55518
Знамето употребувано на протестите од страна на Албанците:
Прегледај го приврзокот 55519
Има некоја разлика или не знаеш, во подрум си бил?
Океј, така изјавија од МВР. Ова што ти сега го збориш излезе на виделина после неколку месеци, а протестите беа после само 2-3 дена. И сега? Или вие знаевте унапред и онака спонтано излеговте да протестирате. А протестиравте против што?Чим не знаеш што пишува не зборувај глупости....
Мвр на телевизија изјави: сме ги фатиле убијците, имаме цврсти докази, тие се радикалкни исламисти кои се бореа во афганистан против американците, сме најделе курани дома,
дме најделе оружје ( а тоа оружје нема врска со случајот, само да се прави магла)
Ако ова изјава ти изгледа нормална како во цивилизирана држава тогаш мораш да се лечиш, замисли МВР без судење и без докази ги прави одма убијци........
Револтот бил против МВР иу против ДУИ, а дека имаше протести за да ги бранат убијците тоа само во вашите болни фантазии......
Од Мвр викаа дека имаат цврсти докази а пак 3 месеци останаа во притвор а во последен миг се креираше обвинението, пак без докази, само со сведок........
И за полицаецот на Гостивар, без ЕБАНО судење ИВО котевкси викаше дека човекот се бранел...............Каде го има ова???? сигурно не во нормална држава.............
Аха, значи не знаеш што пишува.......Знамето на Џихад:
Прегледај го приврзокот 55518
Знамето употребувано на протестите од страна на Албанците:
Прегледај го приврзокот 55519
Има некоја разлика или не знаеш, во подрум си бил?
tvoite komentari i slika koja ja davash mnogu mi se dopagjaat, od najdlabokata dlabochina na srceto posakuvam da ja pretstavuvash realnosta, no moram da bidam iskrena - stravuvam deka ne e se taka kako shto kazhuvash. Za zhal se sluchuvaat nastani koi dokazhuvaat sprotivna sostojba... edno nepravilno tolkuvanje na religijata, na chovekot, na pravoto na zhivot i sloboda, na sebepochitvanje i pochituvanje na drugosta, edna trajna situacija na neprijatelski manifestacii i okupatorski tendencii. Mnogu mi e zhal shto ne e bash taka kako shto kazhuvash, a veruvam deka i ti sakash taka da bide. Treba jasno da pogledneme vo sopstveniot odraz, vo sebe (svoite) i glasno da zboruvame za nashite slabosti koi MORAAT da bidat nadminati. Nemame nitu druga zemja, nitu drug zhivot, nitu druga zaednica, vie morate da nauchite da zhiveete so nas prijatelski, a isto i nie so vas. Nema superiorni i ponizheni, nema nie, nema vie... Nashite razliki treba da gji upotrebime vo sorazbiranje i taka kje bideme pobogati za edno pozitivno uskustvo na sozhivot.Јас пак никогаш не реков дека не се 100 % виновни, јас сум рекол дека можеби не се убијците.......
Кои се тие ОНИЕ?? знаеш ти нешто?, знае воопшто некој нешто?, можно е да се најдат виновниците?, Па и можно е самите власти да го направеле тоа за да имаат оправдување за било каква акција.........или по секоја цена да има албанец затворен.......
Јас во ниту еден мој пост не сум судил според гледната точка на албанците, туку според неутрален суд, а не како што вие правите, вие сте ангели, а албанците се ѓаволи........
Во протестите имаше 10000 најмалку, во таа бројка имало стотина вахабисти со арабски натписи, стотина хулигани, според мое гледање протерстот најмногу бил против ДУИ.........
Вие во спортски терени кога играте со некоја трета страна викате се и сешто ОРГАНИЗИРАНО.....
Подршка за што?
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 22:13 ---
А знаеш ти што пишува?
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 22:20 ---
Протестие ти кажав против шпто биле.........Океј, така изјавија од МВР. Ова што ти сега го збориш излезе на виделина после неколку месеци, а протестите беа после само 2-3 дена. И сега? Или вие знаевте унапред и онака спонтано излеговте да протестирате. А протестиравте против што?
Јасно е како ден дека човекот се бранеше. Ама не ми кажа каква врска има тој рандом Македонец на кој му е демолирана продавницата со овој случај?
Џихадот означува света војна кај муслиманите. Ова горе е знамето на Џихадот, не сум сигурен дали значи ,,Нема друг Бог освен Алах, Мухамед е пророкот на Алах'' или пак ,,придружете се на армијата на Алах''.Аха, значи не знаеш што пишува.......
Ете, и самиот му кажаPuno не знам зошто си толку упорен да им објаснуваш нешто кога тие подобро од тебе знат, не губи време остај ги нека си терат филмот тие
Илјадници протестираа, а демолиранјето беше ЗА ВРЕМЕ на протестот. Ах да, има глупави, изолиран случај. Ајде, џабе ти објаснувам, ограничен IQ имаш и тешко испран мозок. До наредна прилика...Протестие ти кажав против шпто биле.........
Илјадници протестираа, а демолирањата се случија после рпотестите, требаше да биде мирен протест, но има и такви глупави......
Алоо, убиените немаа ни ладно ни огнено оружје, какво бранење?? работата не била или тие или тој да остане жив..........
Според настани не може да се пресуди за целата состојба во балканот, настанот може да е лажен, настаните може да бидат фалсификувани и така лесно се манипулираме.......tvoite komentari i slika koja ja davash mnogu mi se dopagjaat, od najdlabokata dlabochina na srceto posakuvam da ja pretstavuvash realnosta, no moram da bidam iskrena - stravuvam deka ne e se taka kako shto kazhuvash. Za zhal se sluchuvaat nastani koi dokazhuvaat sprotivna sostojba... edno nepravilno tolkuvanje na religijata, na chovekot, na pravoto na zhivot i sloboda, na sebepochitvanje i pochituvanje na drugosta, edna trajna situacija na neprijatelski manifestacii i okupatorski tendencii. Mnogu mi e zhal shto ne e bash taka kako shto kazhuvash, a veruvam deka i ti sakash taka da bide. Treba jasno da pogledneme vo sopstveniot odraz, vo sebe (svoite) i glasno da zboruvame za nashite slabosti koi MORAAT da bidat nadminati. Nemame nitu druga zemja, nitu drug zhivot, nitu druga zaednica, vie morate da nauchite da zhiveete so nas prijatelski, a isto i nie so vas. Nema superiorni i ponizheni, nema nie, nema vie... Nashite razliki treba da gji upotrebime vo sorazbiranje i taka kje bideme pobogati za edno pozitivno uskustvo na sozhivot.
Inaku ako ne znaesh shto znachi znameto, slobodno mozhesh da napishesh na google jihad i kje ti dade mnogu rezultati vo vrska so toa zname. Pozdrav i bidi takov kakov shto pishuvash deka si.
Џихадот означува света војна кај муслиманите. Ова горе е знамето на Џихадот, не сум сигурен дали значи ,,Нема друг Бог освен Алах, Мухамед е пророкот на Алах'' или пак ,,придружете се на армијата на Алах''.
Не знам точно што пишува, ама знам дека е знаме на Џихад, односно светата војна на муслиманите против оние според вас, фејк верници.
--- надополнето: 1 јануари 2013 во 23:00 ---
Ете, и самиот му кажа
Илјадници протестираа, а демолиранјето беше ЗА ВРЕМЕ на протестот. Ах да, има глупави, изолиран случај. Ајде, џабе ти објаснувам, ограничен IQ имаш и тешко испран мозок. До наредна прилика...