Имам неколку парчиња нови неодпаковани телефони донесени од странство, сакам да слушнам цени
HTC Wildfire
HTC Wildfire S
HTC Hero
-65 евра
-100 евра
-30 евра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам неколку парчиња нови неодпаковани телефони донесени од странство, сакам да слушнам цени
HTC Wildfire
HTC Wildfire S
HTC Hero
Каде успеа да најдеш неотпакуван Hero?Имам неколку парчиња нови неодпаковани телефони донесени од странство, сакам да слушнам цени
HTC Wildfire
HTC Wildfire S
HTC Hero
Каде успеа да најдеш неотпакуван Hero?Дај твоја цена, заинтересиран сум доколу е нависитна нов...
Толку одат 330-350Колку одет с3 на старо? Имат еден 330 евра, викат како нов бил.. Мојт да е софтверски заебан нешто? Или толку одат?
Galaxy S2 сакамЕпа ајде лапај го блекберито кукла е или сакаш некој друг телефон?
A LG Optimus L7 P700 стар околу 6 месеци, и воопшто без гребнатинка?Толку одат 330-350
Незнам тоа и не би ти препорачал да го купишA LG Optimus L7 P700 стар околу 6 месеци, и воопшто без гребнатинка?
Колку одет с3 на старо? Имат еден 330 евра, викат како нов бил.. Мојт да е софтверски заебан нешто? Или толку одат?
Ако најдес LG Optimus 4Х HD за 300 евра земај L7 невреди ни за 150евраA LG Optimus L7 P700 стар околу 6 месеци, и воопшто без гребнатинка?
Nova cena 2000 den.