- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 13.039
- Поени од реакции
- 2.270
Тоа е бело кафе,не можам да ви обjaснувам. Сватете го.Дај објасни ми ја финтата со бело кафе, ми се гледа интересна?
![Цуци-буци :X3: :X3:](/styles/default/xenforo/smilies/x3.png)
Надвор от шегата, Лудогорец го обесни.
Тоа е бело кафе,не можам да ви обjaснувам. Сватете го.Дај објасни ми ја финтата со бело кафе, ми се гледа интересна?
Глуп си бугар,што да ти правам... споменав дека ке се случи колење не оти србите имаат "борбеност" и "јунаштво",туку затоа што ке имаат чист меѓународен терен,одврзани раце,заради важна магистрала која поминува таму...никој никого не коле, не знам што тука некој уште се пали на срската борбеност и јунаштво, а бе бетар се од нас во моментов, вчера гледав таму некој српски вести, па вакви споменици има таму еден куп со кур да ги туркаш,можда повеке него во МКД, покажаа и други во почетна ваза на градба, што не ги урнаа до сега тие другите, чекаа да изградат па сега да се сетат што се случува, ништо нема да биде од ова,бадијала некој тука се препуцава.
Ахам, да се сложувам.Мислам дека има многу повеќе срби во Македонија, но се запишуваат како Македонци......
Глуп си бугар,што да ти правам... споменав дека ке се случи колење не оти србите имаат "борбеност" и "јунаштво",туку затоа што ке имаат чист меѓународен терен,одврзани раце,заради важна магистрала која поминува таму...
И ако не разбираш добро МАКЕДОНСКИ,те советувам да си заштедиш време и да го напуштиш форумов...
tocnoНема да дозволат Американците војна. Нема да дозволат да се бесат и кољаат Косовари.
znaeme mnogu dobro koj e koj i zosto se nekoi vo zatvor a nekoi izigravaat heroi ama znaeme i deka toa mnogu dolego nema da potraeZa Evropa i USA , srbite se teroristi a ne Albancite
Zatvorot vo Hag e poln so sprski ministri ,Pretsedateli (nekogasni) , sprski zlocinci a ne-e poln so Albanci , znaci se glea koj e terorista![]()
Hag go smetas za legitimen?Za Evropa i USA , srbite se teroristi a ne Albancite
Zatvorot vo Hag e poln so sprski ministri ,Pretsedateli (nekogasni) , sprski zlocinci a ne-e poln so Albanci , znaci se glea koj e terorista![]()
Абе за Европа и САД, кој го боли к*р... кога ќе купуваме кока-кола со рубљи е тек тогаш ќе видиме кои биле, т.е. кои се терористите...Za Evropa i USA , srbite se teroristi a ne Albancite
A za toa shto pravat srbite sekoj den vo Mitrovica ? I tie ne se vo Srbija , tuku se vo druga drzava , ako ne im se dopaga AUFFFF vo Kragujevac , sto ne odi tuka ???оооо луге овој пат меѓународната заедница нема да се замеша,Прешево е под Српски суверенитет,не би требало пак да се крши меѓународното право заради албанците,така да нема шанси натовците уште еднаш да се замешат заради глупостите на албанските терористи. Ова што го прават албанците во Прешево е самоубиство за нив,затоа што тие не живеат во Косово или во Албанија,заборават дека се во Србија..
Кога белокапците одземаат туѓа територија тоа им е ок, но не им се допаѓа кога кармата доаѓа по своето?A za toa shto pravat srbite sekoj den vo Mitrovica ? I tie ne se vo Srbija , tuku se vo druga drzava , ako ne im se dopaga AUFFFF vo Kragujevac , sto ne odi tuka ???
Nikogash nema da doaga po svoeto , vo bliska idnina ke im se sluci isto kako na Albancite vo Preshevo , Medvegja , Bujanovac ! Ako ne ja sakaat nivnata drzava pak ke recam AUFFFF !Кога белокапците одземаат туѓа територија тоа им е ок, но не им се допаѓа кога кармата доаѓа по своето?
тие кај нас се замешаа не кај србивеоооо луге овој пат меѓународната заедница нема да се замеша,Прешево е под Српски суверенитет,не би требало пак да се крши меѓународното право заради албанците,така да нема шанси натовците уште еднаш да се замешат заради глупостите на албанските терористи. Ова што го прават албанците во Прешево е самоубиство за нив,затоа што тие не живеат во Косово или во Албанија,заборават дека се во Србија..