Србија заради споменикот на Албанците се заканува со рушење и воена интервенција

Статус
Затворена за нови мислења.

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Дај објасни ми ја финтата со бело кафе, ми се гледа интересна?
Тоа е бело кафе,не можам да ви обjaснувам. Сватете го. :X3:
Надвор от шегата, Лудогорец го обесни.

Ф

ФилипМакедон

Гостин
никој никого не коле, не знам што тука некој уште се пали на срската борбеност и јунаштво, а бе бетар се од нас во моментов, вчера гледав таму некој српски вести, па вакви споменици има таму еден куп со кур да ги туркаш,можда повеке него во МКД, покажаа и други во почетна ваза на градба, што не ги урнаа до сега тие другите, чекаа да изградат па сега да се сетат што се случува, ништо нема да биде од ова,бадијала некој тука се препуцава.
Глуп си бугар,што да ти правам... споменав дека ке се случи колење не оти србите имаат "борбеност" и "јунаштво",туку затоа што ке имаат чист меѓународен терен,одврзани раце,заради важна магистрала која поминува таму...
И ако не разбираш добро МАКЕДОНСКИ,те советувам да си заштедиш време и да го напуштиш форумов...

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.524
Поени од реакции
9.394
Глуп си бугар,што да ти правам... споменав дека ке се случи колење не оти србите имаат "борбеност" и "јунаштво",туку затоа што ке имаат чист меѓународен терен,одврзани раце,заради важна магистрала која поминува таму...
И ако не разбираш добро МАКЕДОНСКИ,те советувам да си заштедиш време и да го напуштиш форумов...

ај во иднина припази на речникот и не ми барај мене бугари, јас со нив немам ништо, мочко еден, ти си последниот што може да ми каже нешто за моето присуство на форумов, а за тоа колку србите имаат одврзани раце се гледа, затоа и пишав, еден тон споменици се изградени и уште се градат, па сега ти види колку имаат одврзани раце.
За крај мене не ми смета да ги рушат спомениците, уште утре нека ги рушат, јас со тоа воопшто не сум засегнат, само реално ја прикажав како е ситуацијата.

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Нема да дозволат Американците војна. Нема да дозволат да се бесат и кољаат Косовари.

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.255
оооо луге овој пат меѓународната заедница нема да се замеша,Прешево е под Српски суверенитет,не би требало пак да се крши меѓународното право заради албанците,така да нема шанси натовците уште еднаш да се замешат заради глупостите на албанските терористи. Ова што го прават албанците во Прешево е самоубиство за нив,затоа што тие не живеат во Косово или во Албанија,заборават дека се во Србија..

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Za Evropa i USA , srbite se teroristi a ne Albancite ;)
Zatvorot vo Hag e poln so sprski ministri ,Pretsedateli (nekogasni) , sprski zlocinci a ne-e poln so Albanci , znaci se glea koj e terorista :)

Член од
13 февруари 2012
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.226
Zatvorot vo Hag e poln so sprski ministri ,Pretsedateli (nekogasni) , sprski zlocinci a ne-e poln so Albanci , znaci se glea koj e terorista :)
znaeme mnogu dobro koj e koj i zosto se nekoi vo zatvor a nekoi izigravaat heroi ama znaeme i deka toa mnogu dolego nema da potrae

Член од
24 октомври 2012
Мислења
812
Поени од реакции
510
Абе за Европа и САД, кој го боли к*р... кога ќе купуваме кока-кола со рубљи е тек тогаш ќе видиме кои биле, т.е. кои се терористите...

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
оооо луге овој пат меѓународната заедница нема да се замеша,Прешево е под Српски суверенитет,не би требало пак да се крши меѓународното право заради албанците,така да нема шанси натовците уште еднаш да се замешат заради глупостите на албанските терористи. Ова што го прават албанците во Прешево е самоубиство за нив,затоа што тие не живеат во Косово или во Албанија,заборават дека се во Србија..
A za toa shto pravat srbite sekoj den vo Mitrovica ? I tie ne se vo Srbija , tuku se vo druga drzava , ako ne im se dopaga AUFFFF vo Kragujevac , sto ne odi tuka ???

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
A za toa shto pravat srbite sekoj den vo Mitrovica ? I tie ne se vo Srbija , tuku se vo druga drzava , ako ne im se dopaga AUFFFF vo Kragujevac , sto ne odi tuka ???
Кога белокапците одземаат туѓа територија тоа им е ок, но не им се допаѓа кога кармата доаѓа по своето?

ADP

Член од
5 јули 2012
Мислења
3.495
Поени од реакции
2.305
Кога белокапците одземаат туѓа територија тоа им е ок, но не им се допаѓа кога кармата доаѓа по своето?
Nikogash nema da doaga po svoeto , vo bliska idnina ke im se sluci isto kako na Albancite vo Preshevo , Medvegja , Bujanovac ! Ako ne ja sakaat nivnata drzava pak ke recam AUFFFF !

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
тие кај нас се замешаа не кај србиве:mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom