Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Некој спомна

анимирани филмови?

BITCH-PLEASE_o_103613.jpg

finding_nemo_bruce.jpg

Тоа се тие Pixar.
Како Боб Марли се, нема утка. Добро освен cars, не сум го глеал ама викаат срање. Сигурно мислат на "не-толку-добар-како-другите" срање.

ете го wot комбо брејкерот...

• Ми се допаѓа
Reactions: wot
Zabaven e I Rango.

Inaku Pixar vladeat fakt, cars mi bese ok, ama 2kata I mene me napna. Nejse, najdobar vizuelno e Th guardians.. toj so buvovite. Bez razmisluvanje.

Саундтрак 9/10
Глума 10/10
Реално тежок живот 9/10
Поврзување со карактери 10/10
Гледањето назад кон животот 8/10

Гледајте 10тина епизоди и после дојдете кажете дека е срање поради ова и ова тоа и тоа.

:pos:

30 епизоди имам гледано, секако по вина на мајка ми, а у другите соби е камен ладно па не ми се мрзне. :D

Кога ќе се развика Џемиле (ете глеаш, ги научив дури... :( ) т.е. Јелена Жугич оваа со ужасниов глас што ја синхронизира ни најскапи слушалки не спасуваат...

Значи кога се дере таа излагам од соба, макар и било минус 30...

Да не дрндам, не ме јеби брат. Серијата е иста ко сите турски. Ист шаблон, знаеш што ќе се дешава уште од првата епизода. Трагедија која и за филм/серија е премногу.

Па дури мислам дека и тоа, големиот, т.е. преголемиот број на турски мегадепресивни серии делумно влијае на лошото расположение на луѓево.

Наместо за новогодишниот период да пушташ комедии и други добри филмчиња тие ми пуштаат турски депресии по цел ден...

Среќна нова година на сите btw. Смрт турских серија, слобода народом! :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom