Ваши дела (финален производ)

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.169
Поени од реакции
34.281
Ијааа...фрли некое кифличе наваму :D
Чекај да направам уште неколку видеа со останатите елементи од празничната трпеза, да ги склопам во едно видео - па ќе ти дадам да си одбереш се што сакаш! :))
 
Член од
24 ноември 2005
Мислења
3.233
Поени од реакции
391
Moe delo, so Jas vo glavna uloga napravena kako reklama za firma na mene. :)
Samo kaka sto e u germanski.
Ок е, ама не е реклама. Со траење од 1 минута и 38 секунди никако не може да биде реклама туку е видео-презентација. На тој тајминг колку што трае, замисли колку би платил емитување на ТВ на пример? Единствено, можеш да го вртиш на нет, ама ако сакаш да биде видено тогаш скрати го на максимум 20 секунди со јасна порака и без забегување во детали зашто нема секој време да седи пред компјутер и да следи толку долго нешто кое најчесто може да биде кажано и во време кое е за 3-4 пати покусо.
 
H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Барав за другар локација за снимање, па ова шо фатив со дигиталката споив видеата и додадов музиче. Не е нешто посебно, да не речам дури не е ни аматерско. :pos:

И бидејки го правев касно навечер сум ги измешал кадарот од пред НЛБ Тутунска Банка и Стара Железничка. Требаше прв да биде од Старата Железничка и со тоа да почнува, кобајаги еден од позначајните симболи на Скопјево. :tapp: Снимано од Хром до Автокоманда, претежно се фокусирав на главните сообраќајници и се извинувам за оние зоом ефекти ( како што се користат најчесто во индиските филмови :ROFLMAO::vozbud: ).


P.S.Наградно прашање: Колку прекршоци се фатени во видеото?
 

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.612
Поени од реакции
31.817
На факултет фаќавме некои рандом случувања кои на крај ги споив во едно видео со намера да остани како спомен од тие студентски денови. Се надевам дека сум добар аматер :D

 

Kajgana Shop

На врв Bottom