Ваши дела (финален производ)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.501
Поени од реакции
35.463
Локација
Скопје
Веб-сајт
www.kajgana.com
Покажете што умеете. Имате сопствен видео запис или анимација со кој се гордеете ? Без разлика дали сте про или аматер, ако сте љубител на филмската уметност и видеото, споделете ги вашите креации тука. Пожелно е видеата да бидат закачени на YouTube или Vimeo.

Ми ја скинаа музиката бидејки не била авторизирана :(
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 13:03 ---
и пред... многу години....

Ми ја скинаа музиката бидејки не била авторизирана :(
--- надополнето: 7 октомври 2012 во 13:03 ---
и пред... многу години....
Одбегни користење на пан-скан камера и непотребно играње со зумот. При монтажа не употребувај претоп од кадар во кадар освен ако се јави потреба од временско разграничување на кадрите, Обичниот рез или пак "drop-in" ќе му даде една поголема динамика на целото видео посебно ако користиш покуси по времетраење кадри при монтажата, не подолги од 3 секунди.
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 10:24 ---
Еве нешто и од мене. Поодамна е работено како проба за 3д компосит, снимено на хрома позадина вметнато во 3д виртуелна сцена колку да се види дали ќе испадне нешто, Имајки предвид дека сам работев речиси се и дека е чиста проба, мене од технички аспект не ми изгледа воопшто лошо.

Одбегни користење на пан-скан камера и непотребно играње со зумот. При монтажа не употребувај претоп од кадар во кадар освен ако се јави потреба од временско разграничување на кадрите, Обичниот рез или пак "drop-in" ќе му даде една поголема динамика на целото видео посебно ако користиш покуси по времетраење кадри при монтажата, не подолги од 3 секунди.
--- надополнето: 15 ноември 2012 во 10:24 ---
Еве нешто и од мене. Поодамна е работено како проба за 3д компосит, снимено на хрома позадина вметнато во 3д виртуелна сцена колку да се види дали ќе испадне нешто, Имајки предвид дека сам работев речиси се и дека е чиста проба, мене од технички аспект не ми изгледа воопшто лошо.
баш ова со 3д неможе да го видиме?

Сега ќе го пуштам како „Паблик“, се извинувам

-Ок, сега би требало да можете да го видите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom