Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Без вреѓање ти се молам, не си кул... вака и да сакав да направам преку врски да те прими, тешко...:P

И остај ми ја Алкарина јас си ја грабнав прв... за во Деспина...:D ти седи си на собиранка, мудрувајте си со останатите атеисти...:P
Ошка,пукај од големите будистички мудрости и од секс гуруто некоја,те молам.

:D

Ошка,пукај од големите будистички мудрости и од секс гуруто некоја,те молам.

:D
Турли тава... какви будисти бе, какво гуру, секс па и мудрости... ти пак си пиел вечерва а...:P

И за крај благодарност до StormRage, Alex the great и другар им што ме испратија до пред зграда, фини дечки, ве чекам на Ран да знаете!

И мене ме чекаш на Ран, да знајш :D

Не сум Ѓурџо јас,па секој ден летва да се правам...
Незнам... мене ми мириса на алкохол... ти си знаеш :D
Ај доста е веќе да се легнува треба... некој утре е на работа, али не и ја...:icon_mrgr:

Воа како се опишувате после собиранка мислиш се збрале Афродити а ја без ксмет таква да начекам на сабиранка. До укусот ќе да е :giggle:

Воа како се опишувате после собиранка мислиш се збрале Афродити а ја без ксмет таква да начекам на сабиранка. До укусот ќе да е :giggle:
После неколку(троа поеќе) пиачки.. сите афродити ќе ти бидат... ама и ти ка да прибираш многу а... :)

Прва собиранка и испишани 47 страни во врска со истата.....

i saw what I did there :pos:

Коператива, Ејсид и Олимпија, благодарам за мислењата и не можам да ви опишам колку ми е мило што ве запознав...исто така и сите останати, се разбира.

Афтер парти рулз. Нареден пат, мој предлог (кој не мора да се земе здраво за готово, се разбира) е да бидеме на место каде што забавата не завршува во 1 часот по полноќ. Знам дека е тешко, ама главниве форумџиски ликови може да се потрудат да организираат а споредните, меѓу кои сум и јас, може да допринесат со тоа што ќе дадат предлог. Моментално не ми текнува ништо, ама здравје, за недела две ќе има предлог.

Многу интересна вечер, врло!

И да ти е криво, и најкриво на свет да ти биде...

dobro poznat како можеше од сите кајганџии тебе и Windfucker да не ве упознам а?

И најкриво ми е, освен со сите овде најсупер фаци посебно ми е криво оти не дојдов да го запознаам dobro poznat...се надевам на некоја наредна собиранка здравје боже (y)

ДА!
И bokser_mk дојде и денес. Ми направи човекот чест зошто вчера не се
После празниците обавезно ќе има пак собиранка. Веќе се крчка!

Не да се крчка срц ....

На идење накај дома налетувам на двата најодлепени ликови од форумов што ги знам, а ги спомнавме баш пред да фаќаме кидавела од Ајриш - GrandCentral и SalmanRushdie :D, дека ни фалеа на забавава на Асид. The universe has spoken, и, им кажав дека се спремаме за собир што поскоро после Божиќ, и се расположени да не дружат. Им предложив у пакет да дојдат со Beric Dondarrion, и така сакаа атеистиве да го видат. Velvet She ќе не дружи исто, само да се погодиме со работниот тајминг. Лусито и Еф ќе бидат сигурно.

Forrest Gump, еве официјално да те означиме, да не речеш не си поканет како што треба ;), ќе ве очекувам заедно со The Magus. bokser_mk - Овој пат ќе очекувам да останеш подолго :D.

Кој друг сака да не дружи мене и дадата, пишете ни по ПП или означете не во темана за договарање на средби.

На таа атеистичката, треба да се зазема страна? :)
И да ме известиш кога ќе бидат, оти може и да не ја видам темата :P

Еве официјална покана за после Божиќ собир што планираме.

Обично религијата ја претставува MIKI1, а понекогаш му се придружува и Donald Sikert, колку да не биде 7/8-души-против-еден-дебата :P.

Ако заземаш страна ќе бидеш Miki's side, или majority's side :D.

Педерска работа бе. Ни претходната собиранка не се погодив во Скопје. А пак Алкарина одма денес друга договори, место да почека после празниците :/ Лоши сте!

Официјални собиранки се поретки. Јас и Алкарина правиме почесто собири на форумџии, така да ако ти или било кој друг сте заинтересирани, пројавете интерес, ќе собереме друштво за негде, не е проблем.

Штета што Ставрогин не дошол , ќе се сретнеа со dobro poznat :D

А ти кога ќе дојдеш да не дружиш? :) Ставрогин ни направи мерак, се појави, се дружевме, сега тееб те чекаме :D.

Forrest Gump, еве официјално да те означиме, да не речеш не си поканет како што треба ;), ќе ве очекувам заедно со The Magus. bokser_mk - Овој пат ќе очекувам да останеш подолго :D.

Кој друг сака да не дружи мене и дадата, пишете ни по ПП или означете не во темана за договарање на средби.

Еве официјална покана за после Божиќ собир што планираме.

Официјални собиранки се поретки. Јас и Алкарина правиме почесто собири на форумџии, така да ако ти или било кој друг сте заинтересирани, пројавете интерес, ќе собереме друштво за негде, не е проблем.

Присуството е потврдено (y). А навистина многу, многу ми е криво оти не бев во можност да присуствувам на вчерашната собиранка...многу :(

дечки, дур сега дојдов до ПЦ. ај со ред. првото пишување ми беше ОД МИСТИК. така да бев таму до фајронт, а не како што сте помислиле дека сум си отишол рано дома. второ: официјално ќе ја хејтам AnFem зш ме зезна до јаја за ајварот. :D а Peja989 НАЗДРАВЈЕ АЈВАРОТ јас ти го ПОдадов :pos: ти ти реков да си најдеш КАЛАП сирење се разбира
а за друштвото, .... билобил луѓе, билобил му е мајката (среќа добро познат е постар):pos: . едвај 5-6-7 лика да запамтам. али сите бевте супер.
него, идеја за паметње имиња и никови. дај следна собиранка да си ставиме на ревер ник, па да не се буниме многу кој беше-што беше-мој беше. :D
за доказ дека пеев, еве слики од мене.
Прегледај го приврзокот 55361

Прегледај го приврзокот 55362
Епа сигурно дека после толку време си дошол до компјутер, кога не ти се даваат 20 денари за тапа ќе дремеш 12 сати на вц школка :icon_lol:
Ај следната оваа заедно ќе ја пееме

Епа сигурно дека после толку време си дошол до компјутер, кога не ти се даваат 20 денари за тапа ќе дремеш 12 сати на вц школка :icon_lol:

Кај беше бе досега чоек на темава?! Од ум ме изваде да сибиш пиперот, реков ти се случило нешто. :icon_lol:

Ај следната оваа заедно ќе ја пееме
хахахах, и ти ли бре се трљаш од мене? хахахха, немој бре друже, не си мој тип за онаа работа , тапи и сл рабоЌе. ја не ПЕЈУ то! rock rules!!!
хахахахаха, него за ПЦ, .... јас дома немам нет и ПЦ. морав до кај .... знаеш кај кого :D да отидам па да пишам.
Алкарина, многу брзо ви “свршила“ седенката во Irish pub. или, кратко ама слатко? :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom