Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.
Муабетов што го направивте стварно да му е криво на чоек што не присуствувал, најс ју гајс (y)

И да ти е криво, и најкриво на свет да ти биде...

dobro poznat како можеше од сите кајганџии тебе и Windfucker да не ве упознам а?

И да ти е криво, и најкриво на свет да ти биде...

dobro poznat како можеше од сите кајганџии тебе и Windfucker да не ве упознам а?
БЕЈБ ако си таа шо мислам дека беше ( надвор седеше ) те изманијачив дури лиги ми течеа, абе ко да не си доела бе еј :гик:

dobro poznat беше човекот на кого му го спелував никот за да ме сфати?
Ќути од срамови дури и постот го избришав, не сериозно дури и незгодно ми беше :facepalm:
Не дека и тогаш те разбрав али ај чиста куртуазија си велам климај со глава непредвидливи се.:sick:
Башка глеам почна и да буташ и истураш од маса, си велам кимај со глава смеј се прави се дека го разбираш и избегнувај да го гледаш во очи o_O

Ќути од срамови дури и постот го избришав, не сериозно дури и незгодно ми беше :facepalm:
Не дека и тогаш те разбрав али ај чиста куртуазија си велам климај со глава непредвидливи се.:sick:
Интересното е што вчера нешо многу повлечен ми беше во живо за разлика од форумсково твое представување.
Башка ти беше единиот форумџија што не сфати што му зборам после 4-5 повторувања на мојот ник.
Али океј, барем не ти праев лице ко ти мене сеа и ти кажав у живо дека те иам на игнор листа на форум. :)
Мада може и тоа не го слушна.

Башка глеам почна и да буташ и истураш од маса, си велам кимај со глава смеј се прави се дека го разбираш и избегнувај да го гледаш во очи o_O
Моето пиво го истури, ама си траев јас ќе требаше после ново да ми купува ЧП
А кога сме кај никот и јас сум малку во недоумица. Дали Исак Кејтан се однесува всушност на истоимениот лик од романот Големата вода или јас дека сум забегана по книги сум се збунила нешто?

Интересното е што вчера нешо многу повлечен ми беше во живо за разлика од форумсково твое представување.
Башка ти беше единиот форумџија што не сфати што му зборам после 4-5 повторувања на мојот ник.
Али океј, барем не ти праев лице ко ти мене сеа и ти кажав у живо дека те иам на игнор листа на форум. :)
Мада може и тоа не го слушна.
thumbsup.png

А кога сме кај никот и јас сум малку во недоумица. Дали Исак Кејтан се однесува всушност на истоимениот лик од романот Големата вода или јас дека сум забегана по книги сум се збунила нешто?
Кое пиво? :свиркам:
Извини за пивото стварно, треаше да каеш дека е твое - ја глеам никој не се побуни си викам ај, отиде.
Ти од пусти срам без пиво остана.
Гугни следен пат - не јадам :D

Памти ми, следна собиранка - ја частам пиво ;)

Иначе да, Исак Кејтен - големата вода.
Фала шо покажа дека никот е исто и познат колку шо е разбирлив.

Појма неам :)

Педерска работа бе. Ни претходната собиранка не се погодив во Скопје. А пак Алкарина одма денес друга договори, место да почека после празниците :/ Лоши сте!

Многу си пропуштила :icon_lol:

Вистина зборуваш ова?
--- надополнето: 29 декември 2012 во 23:33 ---
БЕЈБ ако си таа шо мислам дека беше ( надвор седеше ) те изманијачив дури лиги ми течеа, абе ко да не си доела бе еј :гик:

А да знаеш цело пакетче носев у ташна марамици, ќе ти дадеф да се забришеш, ако имаше муда да пуштиш рака да се упознаеме пу бе!

Вистина зборуваш ова?
--- надополнето: 29 декември 2012 во 23:33 ---

А да знаеш цело пакетче носев у ташна марамици, ќе ти дадеф да се забришеш, ако имаше муда да пуштиш рака да се упознаеме пу бе!
Поинтересно ми е кога си се лигавам :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom