Pat Bateman
Oh Africa, brave Africa
Хммм после гледањето на Српскиот Филм, Антихристот ми беше ко цртан да гледамManderlay не е интересен зошто знаеш веќе што е и како е... Догвил ми помина во исчекување немав појма што е случува, 3 сати ми летнаа одма.
Антихристот и јас го изгасив.

--- надополнето: 30 декември 2012 во 01:25 ---
Линч маратон сум направил од се од неговите кратки филмови, како најнедефиниран ќе го посочам The GrandmotherМеланхолија првиот пат го пуштив скоро ќе заспиев на тоа сцената со лимузината и неможев после 20 минути го исклучив треба да му дадам шанса деновиве пак.
Инаку јас планирам Линч маратон да правам само никако да дојдам до време. Ама после испитна ќе биде и тоа.
уживав во Eraserhead секако, а најтапа ми беше последниот Inland Empire....се што е пак измеѓу овие пак е ремек дело...поготово Mulholland Drive! е тоа до денес ми е најдобриот филм што го имам гледано можеби и ден денес се прашувам што всушност се случуваше....инаку и оној Lost Highway не е лош ама што знам некако така...послаб е од Mulholland
Ако организира некој дискусија за Линч филмовите баш ми би било драго да присуствувам ептен ги сакав на времето...пред 5 години уствари
оценка на ИМДб