Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

Sapphire

Persona non grata
Член од
30 јануари 2011
Мислења
935
Поени од реакции
1.559
Ај да побарам помош.. слабо ми оди..
Барам една песна постара е ја пуштат по кафичи така жежок ритам за играње.. женско пеј така со нежен глас се нешто sexy,sexy, sexy... :)

Член од
1 август 2009
Мислења
453
Поени од реакции
960
luge pesnav e neso anglisko-spanska od 2000 mislam ili toj period. Refrenot neso e "eo eo de la noche " ili slicno . najdof sample od pesnava ovde http://www.watzatsong.com/en/name-that-tune/34850.html#comments ama ni shazaam ni soundhound ne go prepoznavaat ( poso e tapa kvavlitet ) .
aj ako mu teknue na nekoj kako se vika , ve molam , ke ve castam :)
Уф, оваа песна. И јас одамна ја барам, дури и со еден член дискутиравме за неа баш на темава, некаде на 28, 29 страна. Сега пак ја барав, но не најдов ништо. Ја барам од време на време, па веројатно и другпат ќе ја побарам.

Член од
20 март 2007
Мислења
6
Поени од реакции
1
Уф, оваа песна. И јас одамна ја барам, дури и со еден член дискутиравме за неа баш на темава, некаде на 28, 29 страна. Сега пак ја барав, но не најдов ништо. Ја барам од време на време, па веројатно и другпат ќе ја побарам.
znam znam , citav bas toa :) ja slusav pred nekoj den u toa meksinaskiot "Amigos" so e , pa sea plan mi e da idam cel den da kampiram tamu :)

КвикСилвер

Модератор
Член од
28 март 2010
Мислења
4.545
Поени од реакции
5.855
Ај една новогодишна песна. Хит е на антена 5 и пее женско. Спора е песната, а дел од лириксот е:

Different miles and rides.....

Вака некако.

Член од
19 ноември 2012
Мислења
171
Поени од реакции
317
Ај една новогодишна песна. Хит е на антена 5 и пее женско. Спора е песната, а дел од лириксот е:

Different miles and rides.....

Вака некако.
Rennata - This Christmas Night. Шибај ;)

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.526
Поени од реакции
22.176
Некни одма ми помогнавте па се надевам и сега ќе успеам :) За чудо пак вкола оваа песна која одамна ја барам во радио ја слушнав па со телефонот напрајв каква таква снимка. Ако можете да ми помогнете како се вика оваа песна: http://www.file-upload.net/download-6987360/record-11.wav.html
--- надополнето: 29 декември 2012 во 23:23 ---
Некни одма ми помогнавте па се надевам и сега ќе успеам :) За чудо пак вкола оваа песна која одамна ја барам во радио ја слушнав па со телефонот напрајв каква таква снимка. Ако можете да ми помогнете како се вика оваа песна: http://www.file-upload.net/download-6987360/record-11.wav.html
Едвај ја најдов со среќа

:cuc:

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.593
Поени од реакции
14.407
Гоце Саф ја пушта.. Нешто има текст "рацете горе за мојот диџеј".. И Пистолеро мислам нешто дека го спомнува(за ова не сум баш сигурен).. На некој да не му текнува ?

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.631
Поени од реакции
31.841

Kajgana Shop

На врв Bottom