Новогодишна собиранка :)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

RSVP

• Вкупно гласачи
    167
Статус
Затворена за нови мислења.

Што ти е бе, веќе у тефтер ми е бројот запишан, џабе предупредуеш, сега ќе му силувам тоа сандачето за повици :D.

Дај бе бидете сериозни...што да правам со теглава ајвар што на крај заврши кај мене? :)

Можеш да си ја изедеш бе шо? :D

Porano mislev deka loso peam,sega sum ubeden.

:pos:

Па ја коа викам со Луси дует да праите, ќе ви се избледнираа гласовите, вие не :P.

Не беше до толку лош, не претеруј :).

Луси_Лу - ми должиш руска песна да ми испееш. Баш се израдував шо ќе ги пееше Тату, и ми скрши филм после кога откажа :(.

Lusi kako ne bese barem 15 godini pomlada...

:(

И немажена, поважното ;).

^ не зборев за вас ..
Нешто Кифла бил, нешто РедСтарФан, ЏинЏер, Индиско оревче... КАЈ СУМ БИЛА ЈАС???

Срц, не се сеќаваш. Оревчето ја запозна, кога бевме на таа средната масичка собрани. Ајде, ќе ти текне :D.

Му текна на некој/а да изброи колку Људи беВа?

Што ти е бе, веќе у тефтер ми е бројот запишан, џабе предупредуеш, сега ќе му силувам тоа сандачето за повици :D.

Можеш да си ја изедеш бе шо? :D

Па ја коа викам со Луси дует да праите, ќе ви се избледнираа гласовите, вие не :P.

И немажена, поважното ;).

Луси_Лу - ми должиш руска песна да ми испееш. Баш се израдував шо ќе ги пееше Тату, и ми скрши филм после кога откажа :(.

Срц, не се сеќаваш. Оревчето ја запозна, кога бевме на таа средната масичка собрани. Ајде, ќе ти текне :D.

Не е проблем бејби, на уфце ќе ти ја пеам, ол д тинг ши сед, ама на руски :pipi:

Му текна на некој/а да изброи колку Људи беВа?

Поголемиот број мислам дојдоа. Барем од тоа што видов, имаше бајаги луѓе.

Ветив ќе ја враќам иначе ќе ја сркаФ за доручек :ROFLMAO:

Оти бе да ја враќаш? Како уопштe стигна кај тебе? :D

Поголемиот број мислам дојдоа. Барем од тоа што видов, имаше бајаги луѓе.

Оти бе да ја враќаш? Како уопштe стигна кај тебе? :D

Да ме убиеш не ми текнува кој ми ја даде. Клучен збор е „даде“, да не испадне дека сум си ја земал :)
--- надополнето: 29 декември 2012 во 14:00 ---

А гледаш, вчера баш во студенЦки бевме (n)

Да ме убиеш не ми текнува кој ми ја даде. Клучен збор е „даде“, да не испадне дека сум си ја земал :)
--- надополнето: 29 декември 2012 во 14:00 ---

Те еба една тегла ајвар.
А парите ги еба за пиење...ебате детето. Чувај бар у резерва 500ка. Со една тегла и 500ка може и да завршиш работа. Со две сигурно. Тегли де.

Тогаш лапензи. Нема шо да враќаш, чим ти ја дал некој :P.

Си требал да ја понудиш како аванс. Една пред, и една после чинот. И онака фреарски да ја заебеш и речеш: I LIED (со меме фацката) - кога ќе те праша за другата тегла :P.

Те еба една тегла ајвар.
А парите ги еба за пиење...ебате детето. Чувај бар у резерва 500ка. Со една тегла и 500ка може и да завршиш работа. Со две сигурно. Тегли де.

О, ти море, иди работај што имаш работа, з'ш ак не завршиш, жената ти ќе те столчи. До прееска ми се жалеше во фан клуб, се поздрави...ам пак се врати.

Вечер напаѓам и со тегли и со девизи, ќе видиме на што ќе пецне, ако пецне. Во спротивно, ја враќам теглата во Мистик, па газдата со битбоксеро, мушмила и останатите нека му ја мислат ш'о и како понатаЌЕ.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 14:17 ---
Тогаш лапензи. Нема шо да враќаш, чим ти ја дал некој :P.

Си требал да ја понудиш како аванс. Една пред, и една после чинот. И онака фреарски да ја заебеш и речеш: I LIED (со меме фацката) - кога ќе те праша за другата тегла :P.

Не е до мене.... на Eric J. Biafranić требаше ова порано да му текне. Ако не него, барем форумџиите што стануваат во домовиве....може и ќе биднеше нешто, од к'j знајш.

О, ти море, иди работај што имаш работа, з'ш ак не завршиш, жената ти ќе те столчи. До прееска ми се жалеше во фан клуб, се поздрави...ам пак се врати.

Вечер напаѓам и со тегли и со девизи, ќе видиме на што ќе пецне, ако пецне. Во спротивно, ја враќам теглата во Мистик, па газдата со битбоксеро, мушмила и останатите нека му ја мислат ш'о и како понатаЌЕ.
--- надополнето: 29 декември 2012 во 14:17 ---

Не е до мене.... на Eric J. Biafranić требаше ова порано да му текне. Ако не него, барем форумџиите што стануваат во домовиве....може и ќе биднеше нешто, од к'j знајш.

Немој да си ја дал теглата на курви! Моја е! :mad:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom